FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB 0-3

DINAMO - FCSB 0-3. Ionuț Negoiță atacă: „Am zis «Domnule Lucescu, veniți aici să vă arăt!». Unii vorbesc ca să se audă” + ce se întâmplă cu spaniolii

Ionuț Negoiță vrea să renunțe la Dinamo +39   FOTO
Ionuț Negoiță vrea să renunțe la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 22:41 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 23:01

După 0-3 cu FCSB, în turul semifinalelor Cupei României, Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a comentat situația complicată în care se află echipa alb-roșie.

Omul de afaceri a dat detalii despre vânzarea clubului și despre tratativele cu grupul de spanioli reprezentat de Juan Jose Melero Marin.

„Situația o văd tristă! Mă simt prizonier într-o poveste. Am spus de mai multă vreme să se găsească o soluție. Văd că încă nu au găsit-o. Toată lumea comenta, unii încă o mai fac. Suporterii au 20% din acțiuni. Eu le-am zis să preia totul. Suporterii sunt singurii care s-au implicat, dar încă nu s-au decis să ia pachetul integral și să își asume să dea o stabilitate.

Nu e bună această incertitudine. Eu fac parte din trecut și din păcate nu se concretizează lucrurile. Au fost mai mulți care au comentat. Am vorbit cu ei”, a declarat Ionuț Negoiță la emisiunea „Digi Sport Special”.

Ionuț Negoiță: „Spaniolii au dat 100.000 de euro”

Am spus «Domnule Lucescu, veniți aici să vă arăt actele!». A zis «O să vin, o să fac», dar nu a venit nici până în ziua de azi. Pe cei care vorbesc fără rost, doar ca să se audă, îi chem să vadă realitățile, nu să atace de dragul de a ataca. Am spus «Luați clubul și implicați-vă. Nu mai e clubul meu!». Să vină ei și să schimbe oamenii de la birouri, pe Bălănescu, pe cine mai vor ei.

În cazul spaniolilor s-a depășit termenul cu 20 de zile. Au dat însă 100.000 de euro, cu care s-a ajuns la zi cu ratele la ANAF. E o sumă girată cu banii din drepturile TV. Le-am zis fanilor să se implice, să negocieze ei. Poate vor veni și ceilalți bani de la spanioli”, a adăugat omul de afaceri.

FOTO. Imagini din Dinamo - FCSB 0-3

+35 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Căpitanul lui Dinamo a izbucnit în lacrimi la declarații: „Mă simt ultimul om! Îmi vine să mă las!”

Ionuț Negoiță, ca Gigi Becali! Și-a făcut praf jucătorii: „E lider la revolte, dar pe teren cade în fund!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
972390042845332
Florin Ratoi  •  26 Iunie 2020, 13:05

Să vină cei care s-au imbogățit pe urmele lui Dinamo și acum nu mai scot o vorbă...Badea, Borcea, Nețoiu,Cohn....să vină să bage bani că ei au distrus Dinamo...Badea poate să doarmă liniști????....Borcea se laudă că a făcut in ultimul an 70 mil de euro.....Să vina să bage 20...că el a furat cel mai mult de la Dinamo...Iar jucătorii sunt niște Mercenari....vor bani...ei știu cât ia un om de rând pe lună???? Le spun eu...1500-1800 lei pe lună....iar ei ???Nesimțiții....

caesarone
caesarone  •  26 Iunie 2020, 09:37

test

hashtag_truth
hashtag_truth  •  25 Iunie 2020, 23:22

BLA...BLA...Realitatea este simpla....Dle N....Ai vrut, ai visat, si acum...te uiti la pretul platit de Tine pentru visele Tale. Wake Up Call : NIMENI nu o sa iti dea inapoi pretul prostiei pseudo-corporatiste care nu are legatura cu "fenomenul"....banii sunt bani si cand ii pierzi... ghinion. FOTBALUL NU ESTE APACA...DAR, asteapta....speranta moare ultima...SUCCES

Vezi toate comentariile (6)
Comentează