FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - TURRIS TURNU MĂGURELE 0-2

Ionuț Voicu: "Acum se văd caracterele puternice" » Portarul Ciuculescu își recunoaște vina: "Sunt conștient de greșeala mea"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 20:48

Rapidiștii Ionuț Voicu și Ștefan Ciuculescu au vorbit la finalul partidei pierdute de Rapid în 16-imile Cupei României în fața celor de la Turris Turnu Măgurele, scor 0-2.

"Nu ne așteptam la asta. Știam că au o echipă bună, dar noi am făcut un joc mai slab. Am intrat cu o oarecare teamă, pe care eu nu o înțeleg.

Acum se văd caracterele puternice. Trebuie să mergem în vestiar, să ridicăm capul din pământ și să promovăm. Cred că dacă aveam mai multă concentrare nu primeam acel prim gol.

Nu trebuie să dăm vina pe portarul nostru, dar aveam nevoie de concentrare. Azi n-am putut să ne ridicăm la nivelul suporterilor", a declarat Voicu la Look Sport.

"Greșeala mea a fost fatală"

Portarul Ștefan Ciuculescu și-a recunoscut vina de la primul gol, al lui Dragu (75): "Ne pare rău. Meciul s-a rupt de la început pentru că n-am avut o atitudine corespunzătoare. Greșeala mea a fost fatală.

A fost un meci cu presiune, pentru noi era ceva mult mai frumos să joci cu o echipă de Liga 1, dar atât am putut azi. Îmi pare rău de acești suporteri, care ne-au susținut din primul minut până în minutul 90. Sunt conștient de greșeala pe care am făcut-o. Îmi pare rău! Azi n-am avut atitudinea celor de la Turnu Măgurele".

"Trebuie să avem atitudine pentru meciurile următoare. Nu a greșit doar Ciuculescu la primul gol, ci toată echipa. Ciuculescu a jucat cu CSA și a făcut-o foarte bine, azi s-a întâmplat să greșească"
Constantin Schumacher, antrenor Rapid

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează