FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA ŞI FC BRAŞOV ÎŞI DISPUTĂ LOCUL ÎN FINALA CUPEI

Jocuri psihologice ale lui Gigi pentru returul cu Braşov?

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2011 22:40

În ultima săptămînă, Gigi Becali a întărit zvonurile care-l dau pe antrenorul Braşovului, Antonio Conceicao, drept următorul tehnician din Ghencea. Invitat în studio la GSP TV, ziaristul Daniel Nazare şi-a exprimat părerea în legătură cu acest subiect, spunînd că ultimele declaraţii ale latifundiarului nu sînt nimic mai mult decît praf în ochii braşovenilor, pe care vrea să-i destabilizeze înainte de returul extrem de important din semifinalele Cupei.

În tur, pe terenul Stelei, cele două echipe au remizat alb, iar manşa secundă se anunţă a fi extrem de disputată, avînd în vedere bilanţul excelent de pe teren propriu al braşovenilor.

"Nu este pentru prima dată cînd Gigi Becali face asemenea declaraţii. Dacă ne amintim bine, mereu înainte de meciuri importante ale Stelei, Becali a ieşit în faţă şi a declarat că îşi doreşte ba nişte jucători din tabăra adversă, ba pe antrenorul echipei!", a spus Nazare la Meciul Zilei.

Un asemenea scenariu a avut loc la sfîrşitul sezonului 2005/2006. Cu o etapă înainte de final, Steaua se bătea aprig cu Rapid pentru titlu. Roş-albaştrii aveau o deplasare grea la Vaslui, în vreme ce giuleştenii erau obligaţi să bată la Petroşani, pe Jiul. Cu cîteva zile înainte de meciul contra lui Vaslui, Gigi Becali a declarat că îi doreşte din sezonul viitor pe Valentin Badea şi Bogdan Panait, titulari în trupa de atunci a lui Rednic. Steaua s-a impus cu un neverosimil 4-0, a luat titlul, iar Gigi s-a ţinut de cuvînt, achiziţionîndu-i pe Badea şi pe Panait de la Vaslui.

Gigi Becali a vorbit ieri despre doi tehnicieni cu rezultate în acest retur din Liga I:

"Conceicao şi Petre Grigoraş sînt antrenori foarte buni. Mie de cei doi îmi place! Ei au adus jucători de peste tot şi au făcut echipe care combină frumos. Acolo se vede mîna antrenorului. Din nimic au făcut bici şi Conceicao la Braşov, şi Grigoraş la Pandurii!", a mărturisit Becali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ligax
ligax  •  11 Mai 2011, 00:33

Intr-adevar nimic nou sub soare!

alpin
alpin  •  29 Aprilie 2011, 22:59

V-ati prin s si voi de tentativa de coruptie a lui Becali?!? Pai, el face asta de ani de zile! Promite mereu, inaintea unor meciuri importante, ca va cumpara fotbalisti sau antrenori de la adversari, pentru a-i "motiva" sa-i cedeze meciul!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează