FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - SĂNĂTATEA CLUJ, AZI, 20:30, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jucătorii de la Sănătatea s-au antrenat pe întuneric » "Să nu vadă steliştii nici calităţile, nici feţele lor!" :)

Sănătatea Cluj a jucat şi contra lui Dinamo, în 2007, bucureştenii învingînd cu 4-0
Sănătatea Cluj a jucat şi contra lui Dinamo, în 2007, bucureştenii învingînd cu 4-0

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 17:05

Fotbaliştii echipei de liga a treia Sănătatea Cluj au găsit o metodă inedită prin care speră să îi surprindă pe stelişti în această seară, la jocul din "şaisprezecimile" Cupei (20:30, în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO).


" Viruşii verzi" au pus la punct ultimele detalii înaintea jocului cu Steaua la un antrenament efectuat pe întuneric. Motivaţia este tot una inedită:

"Am decis să ne antrenăm seara, pe întuneric, ca să nu fim spionaţi de Steaua. Să nu se vadă nici calităţile, nici feţele jucătorilor noştri. Contra Stelei, vom fi «liliecii verzi», nu «viruşii verzi»!", a spus patronul Aurelian Ghişa la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dario.steaua
dario.steaua  •  22 Septembrie 2011, 19:40

cica l-au luat si pe ilie balaci si pe lacatus

cretuionelmarian
cretuionelmarian  •  22 Septembrie 2011, 18:20

Jucătorii de la Sănătatea s-au antrenat pe întuneric » "Să nu vadă steliştii nici calităţile, nici feţele lor!" -cine se cred jumarile astea? :))) app am auzit ca azi i au legitimat pe maldini si ronaldo :))

neko00
neko00  •  22 Septembrie 2011, 18:00

Hai Luceafarul! Dinamo trebuie sa fie si rusinea Romaniei, nu numai a Europei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close