FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SĂNĂTATEA CLUJ - FCSB 1-6

Jucătorii Sănătății se plâng de arbitrajul de la meciul cu FCSB: "Arbitrul a influențat meciul" + De ce nu și-au dat steliștii tricourile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 22:46

Emanuel Negru, marcatorul unicului gol al Sănătății Cluj în înfrângerea din 16-imile Cupei României cu FCSB, scor 1-6, s-a arătat nemulțumit de arbitrul partidei Florin Andrei din Târgu Mureș.

"Mă bucur că am marcat, dar sunt supărat pentru această diferență de scor. Poate și arbitrul a influențat un pic această partidă atunci când ne-a lăsat în 10. Asta e!

Ei sunt la Liga 1, noi la Liga a 3-a și s-a văzut până la urmă! N-am cerut niciun tricou, am uitat! Mi-aș fi dorit tricoul lui Dennis Man, îl văd un jucător de viitor! Căpitanul nostru a fost mai tupeist și a luat el tricoul", a declarat Emanuel Negru.

"Într-un asemenea meci se vede valoarea fotbalistului. Pentru noi obiectivul a fost să marcăm. După atâtea meciuri cu Steaua și Dinamo nu reușisem să marcăm. N-a vrut să ne anunțe patronul prima înaintea meciului, dar ne-a zis că e o primă care va intra în istoria clubului. Băieții de la Steaua ne-au spus că n-au voie să dea tricourile pentru că sunt amenzile prea mari" Csaba Kis, antrenor Sănătatea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
andrei.f
andrei.f  •  26 Octombrie 2017, 09:35

Asta e o ruşine pentru Steaua dacă nu a făcut schimb de tricouri !

aius
aius  •  26 Octombrie 2017, 09:24

Deci sa inteleg,ca s-au facut schimb de tricouri,sau,nu.....gazetarasule?!

ares123
ares123  •  26 Octombrie 2017, 09:09
Postat de gicab pe 26 Octombrie 2017, 09:01

La Mogoșoaia se anunta vremuri grele

Ma.....tu vorbesti in somn ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close