FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CEAHLĂUL - GAZ METAN 2-0

KO din două lovituri » Bădescu şi Lukanovici au calificat Ceahlăul în sferturile Cupei

Lucas Garcia s-a refăcut şi a bifat cu Gaz Metan primele minute după aproape un an.
Lucas Garcia s-a refăcut şi a bifat cu Gaz Metan primele minute după aproape un an.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 31 octombrie 2012 21:51

Ceahlăul i-a răpus pe medieşeni cu două reuşite fulgerătoare în decurs de numai două minute, după 77 de minute de joc plictisitor.

Pietricica încă se rostogoleşte în Cupa României, în timp ce la Mediaş s-a tăiat gazul! Cristi Pustai a menajat scheletul de bază, Todea, Tahar, Astafei şi Bawab, mizînd pe dorinţa de afirmare a celor care au jucat mai puţin. Dar doar Bud (14) a avut şansa golului, însă s-a opus, ca la handbal, Miron!

Stîngăciile şi concursul de aruncat mingi în tribune au fost preferatele celor 22 de "artişti" timp de 77 de minute. Apoi, Achim a văzut un culoar perfect şi i-a aruncat mingea lui Bădescu, iar acesta a marcat plasat. După doar două minute, Lukanovici a şutat cu sete şi, ajutat de bară, a reuşit să obţină calificarea în "sferturile" competiţiei.

Garcia a revenit după un an
Mijlocaşul argentinian al Ceahlăului, Lucas Garcia, a revenit aseară în tricoul Ceahlăului după un an de absenţă, cauzată de o accidentare gravă la genunchi. Vedeta nemţenilor de 24 de ani a intrat aseară în minutul 88 şi a atins mingea doar de două ori. Lucas evoluase ultima oară pe 17 octombrie 2011, în Ceahlăul - Dinamo (0-5), el avînd pînă acum 8 meciuri şi un gol în Liga 1.

533707-ceah-med.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează