FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI / CFR CLUJ - UNIREA URZICENI 4-2 D. PEN.

Kone a plecat de la stadion şi ar putea părăsi CFR-ul!

Yssouf Kone, Kone, CFR Cluj, Florin Bratu, Bratu, Dinamo
Yssouf Kone, Kone, CFR Cluj, Florin Bratu, Bratu, Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2010 00:00

Atacantul ivorian n-a prins lotul pentru Supercupă şi este aproape de o despărţire

Deşi a arătat o poftă de joc remarcabilă în amicalele din Austria, ivorianul Yssouf Kone a privit meciul de aseară din faţa televizorului, după ce a făcut o criză de nervi cînd a văzut că nu e titular! "E accidentat, are o indispoziţie alimentară. Nu s-a putut antrena la parametri maximi", a sunat explicaţia oficială.

Atacantul ivorian n-a prins lotul pentru Supercupă şi este aproape de o despărţire

Deşi a arătat o poftă de joc remarcabilă în amicalele din Austria, ivorianul Yssouf Kone a privit meciul de aseară din faţa televizorului, după ce a făcut o criză de nervi cînd a văzut că nu e titular! "E accidentat, are o indispoziţie alimentară. Nu s-a putut antrena la parametri maximi", a sunat explicaţia oficială.

În realitate, surse autorizate susţin că atacantul ar fi izbucnit cînd a văzut formaţia de start aleasă de Andrea Mandorlini. "Cum? Decît rezervă mai bine nu joc deloc! Îi las locul altuia!", a spus iritat Kone. Apoi, ivorianul a părăsit vestiarul şi a plecat acasă, unde a urmărit partida la TV. De altfel, Koneşi-a mandatat deja impresarul să-i găsească o altă echipă, deşi mai are contract pe un sezon cu gruparea clujeană. Una dintre ofertele pentru Kone a venit din Anglia, de la Birmingham, echipă care a propus un milion de euro, sumă neagreată de preşedintele Iuliu Mureşan.

Semedo primit cu simpatie
Fanii din Gruia nu l-au uitat pe Antonio Semedo, fostul atacantul al clujenilor, nevoit să plece de la CFR după un conflict cu Ioan Andone. Rezervă în partida de aseară, "Pantera" s-a întreţinut minute bune înainte de startul partidei cu foştii săi colegi de la CFR, Cadu, Dani şi Tony, fiind solicitat şi pentru poze de către suporterii feroviari din apropierea gazonului.

Doar jumătate de stadion
Deşi oficialii din Gruia au estimat că tribunele arenei "Dr. Constantin Rădulescu" se vor umple, la meciul de aseară au asistat aproximativ 10.000 de spectatori. Aceasta, după ce în prima zi de punere în vînzare a tichetelor (joi) s-au raportat peste 6.000 de bilete vîndute. Unul dintre motivele pentru care asistenţa a fost mai scăzută a fost şi vremea caniculară înregistrată în ultimele zile la Cluj.

INBOX

- În lojeje arenei "Dr. Constantin Rădulescu" au luat loc şi reprezentanţii FRF, Ionuţ Lupescu, Adalbert Kassai, Patriţiu Abrudan, Bogdan Stelea, dar şi handbalista Carmen Amariei.
- Bilaşco şi Maftei s-au repezit la pauză înspre arbitrul Marius Avram, căruia i-au reproşat nesancţionarea jocului dur al clujenilor
- O facţiune a galeriei clujene a arborat un banner în semn de solidaritate cu formaţia Farul Constanţa,  aflată în pragul desfiinţării: "Farul Constanţa nu se stinge niciodată!"
- Gruparea KVSC din galeria vişiniilor l-a felicitat pe tehnicianul Andrea Mandorlini, care a împlinit, sîmbătă, 50 de ani: "Buon compleano, Mister"
- Trofeul Supercupa României a tronat, în timpul meciului, în faţa tunelului care duce la vestiare, pentru a putea fi văzut de fanii din tribune.
- Spectatorii prezenţi la meci au aplaudat la unison anunţul făcut de crainicul arenei, conform căruia vuvuzelele vor fi interzise în acest sezon pe stadioanele din România.

Adversar / Liga Campionilor. Zenit rămîne lider în Rusia
Zenit Sankt Petersburg  a învins-o cu 2-0 pe Sibir Novosibirsk, în etapa a 13-a din campionatul Rusiei. Adversara Unirii Urziceni în turul trei preliminar al Ligii Campionilor a punctat prin Lombaerts (30) şi Shirokov (53) şi rămîne lider, fără înfrîngere în acest sezon. Vicecampioana României va juca prima manşă cu Zenit pe 27 iulie, pe Ghencea, iar returul din Rusia e programat pe 4 august.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ivan71
ivan71  •  19 Iulie 2010, 09:51

ha,ha,ha...auzi:"Sa-l ia Steaua ! :x Maxim un milion mai mult nu merita ! :x"L-ati avut si pa Pantera(Semedo),dar la ce echipa condusa si iubita de ....ar putea juca cineva de valoare in ghenceoaia????NEVER!!!Un meci spectaculos cu 2 echipe superbe!Cred ca Vasluiul ar fi a 3-a candidata la titlu ca in rest sunt cam varza...

a.le_x
a.le_x  •  19 Iulie 2010, 02:25

Sa-l ia Steaua ! :x Maxim un milion mai mult nu merita ! :x

Vezi toate comentariile (2)
Comentează