FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID-STEAUA, CUPA ROMÂNIEI

La Cupă se merge pe același regulament: oaspeţii au 5 la sută din capacitate!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Există foarte mulți steliști care sperau ca giuleștenii să fie obligați să cedeze jumătate din biletele pentru meciul direct din Cupa României, să nu mai exista scandalul legat de cele 406 bilete, sau de 656-cum era în faza a doua a tratativelor dintre cluburi, pentru jocul de campionat.


Spre deziluzia fanilor formaţiei din Ghencea, regulamentul prevede o astfel de situaţie doar în cazul partidelor disputate pe teren neutru. Legislaţia actuală a fotbalului de la noi prevede tot o cotă de 5 la sută  oferită oaspeţilor şi pentru meciurile din Cupă care se dispută pe terenul propriu al uneia dintre combatante.

Partida Rapid-Steaua, din sferturile de finală al Cupei României, va avea loc joi, 11 noiembrie, de la ora 20:45, şi va fi transmis de ProTV.

Următoarea fază a competiţiei se va desfăşura după sistemul tur-retur.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mihai_s
mihai_s  •  09 Noiembrie 2010, 14:33

ia nu mai veniti ma pe giulesti. ca si-asa sunteti sclavii lui becali si daca el zice ca nu vine sa nu veniti nici voi. va dam 11 bilete sa intre oile pe teren si gata. fzr rapid-steaua 2-0 in cupa

baixinho
baixinho  •  09 Noiembrie 2010, 13:38

mcvyper, când aţi jucat voi pe teren propriu era bun regulamentul, acum nu mai este. marş la hăndel...

mcvyper
mcvyper  •  09 Noiembrie 2010, 12:22

formatul cupei este praf.avantajeaza unele echipe.era normal sa fie pe teren neutru.sau biletele sa fie jumi-juma

Vezi toate comentariile (4)
Comentează