FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA CUPEI

VIDEO După câștigarea Cupei, patronul lui Sepsi anunță planuri ambițioase: „Aducem 3-4 jucători valoroși și atacăm locurile 3-4!”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK +24   FOTO
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK

Articol de , - Publicat vineri, 20 mai 2022 07:18 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 07:33

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, a fost extrem de emoționat după finala Cupei României, câștigată de clubul său, 2-1 cu FC Voluntari. El a trasat obiectivul clubului pentru sezonul următor: accederea în play-off și clasarea între primele 4 echipe ale campionatului. 

Primul trofeu din istoria clubului covăsnean l-a mișcat puternic și totodată ambiționat pe finanțatorul celor de la Sepsi. Dioszegi anunță o sărbătoare în Sfântu Gheorghe astăzi și a trasat planurile pentru sezonul următor: 3-4 transferuri răsunătoare și atacarea primelor locuri în campionat!

Liviu Ciobotariu, răfuială totală cu FCSB: „Am tăcut, dar gata! Eu le-am zis lui Petrea și MM să nu joace cu Miron?”
Sepsi - Voluntari 2-1
Liviu Ciobotariu, răfuială totală cu FCSB: „Am tăcut, dar gata! Eu le-am zis lui Petrea și MM să nu joace cu Miron?”

Laszlo Dioszegi, după finala Cupei României: „E un vis, nu vreau să mă trezesc!”

„De 11 ani, când am înființat clubul, tot visăm. Dar niciodată nu am visat că vom intra în prima ligă, mai ales să câștigăm Cupa României. Ăsta chiar e un vis! Parcă simt că în continuare dorm, nu vreau să mă trezesc niciodată dacă asemenea vise se îndeplinesc. Un club mic, dintr-un oraș mic, dar inimos, să câștige Cupa României. Este un trofeu foarte mare.

Cred că suporterii vor fi foarte mândri și. Mâine (n.r. - astăzi, vineri), după ora 17:00-18:00, va fi o sărbătoare în Sfântu Gheorghe. În afară de baschet, în Sfântu Gheorghe niciodată nu s-a câștigat ceva la nivel național. Iată că acum am câștigat Cupa României. Sunt foarte mândru de băieți, de staff, de antrenori și de suporteri.

Trebuie să continuăm așa. Avem un buget bun, dar nu atât de bun pentru a putea visa la campionat sau la podium. Bine, locul 3 e posibil, dar nu putem ținti la poziția uneia dintre CFR, FCSB și Craiova. Dar dacă luăm locul 4 încă 3-4 ani, aș putea apoi să mor liniștit, cum se spune, fiindcă aș realiza ceva în orașul ăsta”, a declarat Dioszegi.

Laszlo Dioszegi anunță planurile lui Sepsi: „Putem ataca locurile 3-4”

Patronul echipei covăsnene anunță că niciunul dintre titularii obișnuiți ai echipei nu va fi transferat în această vară. Dimpotrivă, lotul ar urma să fie întărit:

„Ștefănescu și Păun mai au 3 ani de contract. Niciun jucător din primul 11 nu va pleca, chiar dacă au fost zvonuri că Eder este curtat de un club din Grecia. Vom mai aduce 3-4 jucători valoroși, iar anul viitor, cu Bergodi în frunte, poate putem ataca play-off-ul. De ce nu?, locurile 3-4”.

Am primit sute de mesaje. Am și zis că nu pot răspunde nici până joia viitoare. Consider că am meritat, dacă ne gândim că am avut cel mai greu parcurs. Am jucat numai cu echipe din prima ligă și numai în deplasare. Cred că merităm să luăm Cupa, sunt foarte, foarte mândru. Sunt un tip sentimental și m-a afectat, în mod pozitiv, câștigarea Cupei.

Toți au primă prin contracte, fiecare meci este recompensat cu 900 de euro. Nu avem bani să spun că putem da prime uriașe, dar mâine, cu mintea limpede, vom gândi și le vom face o bucurie băieților.

- Laszlo Diosezgi

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Victoria lui Sepsi a lămurit totul! Cine joacă barajul pentru ultimul loc de Conference

Liviu Ciobotariu, răfuială totală cu FCSB: „Am tăcut, dar gata! Eu le-am zis lui Petrea și MM să nu joace cu Miron?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  20 Mai 2022, 10:11

Felicitari SEPSI OSK! Munca cinstita aduce si roade.Dupa ce Grozavu a plecat,in Sf.Gheorghe sa face fotbal mai serios!O baza materiala de nivel european,plata la zi,mancare,conditii de trai si de pregatire de invidiat.Si totusi sunt atacati din toate partile,de oameni,care nu au nimic comun cu sportul.Din pacate din aceasta categorie fac parte si unii,care ar trebui sa lupte in favoarea fair playului si a sportivitatii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează