FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - CFR CLUJ, AZI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Laurenţiu Marinescu le dă un pont pariorilor: "Batem cu 2-0, goluri Bokila şi Hamza!" :)

Marinescu va fi marele absent al finalei cu CFR
Marinescu va fi marele absent al finalei cu CFR

Articol de - Publicat sambata, 01 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 01 iunie 2013 00:09

Aflat la recuperare în Spania, căpitanul prahovenilor le ţine pumnii colegilor săi în finala de diseară.

În etapa a 31-a, pe terenul de la Chiajna, Laurenţiu Marinescu s-a rupt la o fază banală. Accidentarea s-a dovedit a fi gravă, o ruptură de ligamente ce îl ţine departe de gazon 6 luni. Aflat la o clinică din Sevilla, unde efectuează recuperarea, Laurenţiu a acceptat să vorbească cu Gazeta despre starea lui, dar şi despre finala Cupei.

- Salut, Laurenţiu, ce faci? Cum te mai simţi?
- Bine, mulţumesc! De cîteva zile sînt la Sevilla, unde am să stau pe toată perioada recuperării. Am făcut mai multe şedinţe de recuperare pînă acum, am izbutit chiar am reuşit să pun piciorul în pămînt, ceea ce e un lucru deosebit pentru mine! :)

- Sîmbătă, Petrolul joacă marea finală...
- a Cupei... da, ştiu, şi îmi pare tare-tare rău că nu pot juca şi eu acest meci. Îmi doream enorm să o fac, sper să mă pot bucura pentru colegii mei.

"Ca portar, tre' să fii şi puţin nebun"

- Geraldo a luat "roşu" cu Gazul şi ratează finala. Cît va conta absenţa lui?
- "Geri" e o pierdere uriaşă pentru echipa noastră. Este un jucător foarte experimentat, care ştie să dirijeze perfect linia de fund. El e, de departe, stîlpul apărării noastre! Sînt convins însă că cine-l va înlocui o va face cu brio.

- Tot în partida cu Mediaşul s-a petrecut un episod şocant. Bornescu l-a muşcat pe Bawab în două rînduri şi a fost şi el eliminat. De ce crezi că a recurs la un asemenea gest?
- Mircea, în general, se aprinde repede cînd se simte nedreptăţit. Sincer să fiu, nu am văzut faza pentru că nu prind DigiSport aici, dar am citit online. Ştii cum se spune despre portari, "ca să fii bun trebuie să ai şi un pic de nebunie", iar Mircea este un portar foarte bun. :)

- Bornescu e suspendat, Valnicius a fost învoit pentru că are programată nunta chiar sîmbătă, rămîne disponibil doar Hamutovski, care nu prea a apărat primăvara asta...
- Eu am încredere foarte mare în Vasili. Chiar dacă nu are meciuri în picioare, are o experienţă enormă, care îl va ajuta să fie decisiv sîmbătă seara.

"Jeremy rămîne"

- Cum anticipezi finala? Tacticizată, închisă sau cu multe goluri marcate?
- Sincer să fiu, mă interesează prea puţin. Tot ce contează este ca Petrolul să dea un gol în plus decît adversara şi să cîştigăm Cupa după o pauză de 18 ani. Ploieştiul o merită din plin!

- Ce jucător din tabăra clujeană ţi se pare cel mai periculos?
- Maah e deosebit de periculos, în mare formă. Am văzut că a marcat un hat-trik contra celor de la U Cluj, după ce runda precedentă făcuse "dubla". Sper ca fundaşii noştri să-l blocheze.

- Bokila e dorit în aproape toată Europa, mai nou şi în Rusia. Crezi că rămîne şi la anul la voi sau va pleca?
- Nu sînt în măsură să decid aceste lucruri. Jeremy se simte excelent la Ploieşti, din cîte ştiu, va rămîne şi la toamnă la Petrolul.

- În final, încerci un pronostic pentru finală?
- 2-0 pentru cei mai buni, adică pentru noi, goluri Bokila şi Hamza!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
torque1981
torque1981  •  02 Iunie 2013, 21:24

Ce aproape ai fost cu pronosticul CAPITANE Te asteptam pe teren.

cfrclujole
cfrclujole  •  01 Iunie 2013, 14:34
Postat de agb87 pe 01 Iunie 2013, 12:48

Marine, sa te auda Dumnezeu, dar sigur arbitrii vor tranti meciul pentru CeFuRa !

Sper sa va dam un gol dintr-un 11m inventat si unul din offside iar voua sa vi se anuleze doua goluri valabile! Macar asa o sa aveti pentru ce va plange!..:))

agb87
agb87  •  01 Iunie 2013, 12:48

Marine, sa te auda Dumnezeu, dar sigur arbitrii vor tranti meciul pentru CeFuRa !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează