FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Laurenţiu Rus speră la o victorie fără gol primit în semifinala cu Steaua: ”Să dăm măcar un gol”

Rus este considerat indispensabil de către Stoican în echipa
Rus este considerat indispensabil de către Stoican în echipa "cîinilor", tocmai de aceea antrenorul a insistat la conducere ca fundașul dreapta să fie păstrat

Articol de - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 23:21

Rus, 28 de ani, a mărturisit că dinamoviştii şi-au făcut planurile pentru meciul de joi, cu Steaua, sperînd să nu ia gol în derby.

- Laurenţiu, după 1-1 cu Steaua în campionat, în Ghencea, cine este favorita meciului de joi? Voi veniţi după un eşec cu Pandurii, roş-albaştrii defilează în Liga 1.
- Poate că Steaua este favorită, dar se pleacă de la 0-0, nu de la 1-0 pentru adversar. Nu voi spune cuvinte mari, pînă la urmă e o chestie simplă, la fotbal, pe lîngă pregătiri, valoare, e nevoie de concentrare.

- Ce tactică veţi aborda, defensivă sau ofensivă?
- Strategia e făcută pentru două meciuri, nu se joacă totul în primul. Foarte important, ar trebui să marcăm măcar o dată joi. Dacă nici n-am primi gol, ar fi perfect.

- Spectacol?
- În tribune, cu siguranţă, pe teren, o să vedem, pentru că miza e importantă. Strategia se schimbă în funcţie de ceea ce va fi pe gazon.

- Vă ajută faptul că returul va fi tot pe Naţional Arena, dar cu Dinamo ca gazdă?
- Da, Dinamo va fi clubul organizator, vom avea mai mulţi suporteri, este un avantaj consistent, pentru că emulaţia e fantastică la un derby. Felicit galeriile că s-au înţeles în aşa fel încît să fie un meci spectaculos pentru fani, sperăm să oferim motive de bucurie "cîinilor".

4 pase decisive şi un gol are Rus în acest sezon în toate competiţiile în 23 de partide, în care a bifat 2.028 de minute

"M-aş mulţumi şi cu un egal, joi, contra Stelei, dar vom căuta să forţăm victoria" ( Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
corectu
corectu  •  25 Martie 2014, 13:12

Si primiti 3.

bamse1901
bamse1901  •  25 Martie 2014, 12:56

pai mai vrem spectacol sa vedem si pe teren nu numai in tribune

valah7mai1986
valah7mai1986  •  25 Martie 2014, 10:34
Postat de oresund pe 25 Martie 2014, 09:30

Pe NegOITZA îl ajuta dacă turul se juca cu dinamuu gazdă. Așa la 2, 3-0 nu se mai prezintă mulți spartAnuși la retur - încasări meci din bilete.

Daca Reghe lasa prostiile si joaca clasic cu varf de meserie si bate la scor, in retur Dinamo o sa vanda bilete ca si in campionat cand 60% din Arena National era goala.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează