FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - PETROLUL 3-0

"Lupi" cîrpiţi » În lipsa lui Bokila, Contra a fost să improvizeze lotul Petrolului din Supercupă

După ce că au avut o mulțime de
absenți, Contra n-a putut să conducă echipa de pe bancă din cauza unei suspendări
După ce că au avut o mulțime de absenți, Contra n-a putut să conducă echipa de pe bancă din cauza unei suspendări

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2013 23:55

Cosmin Contra a fost nevoit să improvizeze în defensivă, iar pe banca de rezerve a avut doar şase soluţii.

Petrolul a avut probleme mari în apărare, acolo unde Cosmin Contra a fost nevoit să cîrpească. Ionuţ Neag a fost trecut în centrul apărării, alături de Manasse, şi a greşit flagrant la golul lui Nikolici, cînd a fost driblat extrem de uşor de Tănase.

"Lupii" n-au avut probleme doar în alcătuirea echipei, ci şi în privinţa soluţiilor de pe banca de rezerve. Petrolul a avut pe margine doar şase jucători, întrucît spaniolul De Lucas nu a primit în timp util "cartea verde", Bokila a fugit de la echipă, Alcenat a fost chemat la "naţionala" Haiti, Morar este accidentat, iar Geraldo şi Bornescu au fost suspendaţi.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (11)
dreamer123
dreamer123  •  11 Iulie 2013, 15:29

trebuie sa mai transfere urgent jucatori..

astralu
astralu  •  11 Iulie 2013, 14:39
Postat de torque1981 pe 11 Iulie 2013, 11:03

Asa e. Asta a fost. Sper sa fie pregatiti de Europa League. Forza Petrolul!!!

Or sa fie pregatiti ... de liga a 2-a.

morarroion
morarroion  •  11 Iulie 2013, 14:19
Postat de zidane92 pe 11 Iulie 2013, 12:41

voi stiti ce probleme sunt acolo,m-am exprimat gresit vina lui contra e ca nu a cerut sau nu a insistat pentru a fi adusi jucatorii aia de care era nevoie,normal conducatorii decid ce investitii se fac pacat ca se incropise o echipa buna dar eu am fost sceptic de la inceput ca unul ca capra sau walter sau negoita pot tine o echipa de fotbal ca sa faci echipa de fotbal tare trebuie sa ai bani seriosi sa fii acolo in primii 30,40,50 in top capital daca nu esti si nu mai ai pe nimeni cu tine e greu foarte greu

walter nu mai baga bani pana nu i se da contracte cu primaria,contracte care au fost facute beton de vechiul primar pdl cu firma lui Prigoana iar Capra nu vrea decat sa castige si el ceva bani de pe urma Petrolului,e sarac lipit,are o amarata de carciuma unde totul e foarte scump si de proasta calitate!Situatia e jalnica,jucatorii nu sunt platiti de asta iarna iar individul asta de Capra isi urmareste numai interesul lui!Pacat de noi,toti acesti suporteri care ai vazut,mai si murim ,din pacate ,pt Petrolul!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează