FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - GLORIA 5-1

Manea acuză absenţele din lot: "Am 7 accidentaţi! Azi am băgat fotbalişti care acum o săptămînă jucau la Tărlungeni"

Nicolae Manea a explicat la GSP TV motivele pentru care a jucat în Ştefan cel Mare cu fotbalişti de Divizia C
Nicolae Manea a explicat la GSP TV motivele pentru care a jucat în Ştefan cel Mare cu fotbalişti de Divizia C

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 23:19

Nicolae Manea şi-a explicat decizia de a folosi rezervele la returul cu Dinamo din Ştefan cel Mare, după ce echipa sa a pierdut cu un usturător 1-5 în faţa "cîinilor".

"Nu mai poate fi nimic de spus. Asta e diferenţa dintre Dinamo şi echipa noastră din această seară. Dvs nu ştiţi că eu am 7 accidentaţi, care nu ştiu dacă vor putea juca împotriva Universităţii Craiova. Au mai fost cîţiva jucători care n-au evoluat nici în partidele de pregătire, în speţă Predescu. El vine după 2 luni şi jumătate de pauză!

Am avut o echipă care joacă la noi la nivelul diviziei C. De exemplu, săptămîna trecută au jucat la Tărlungeni. Putem considera o performanţă faptul că am ajuns în semifinale. Dacă stăteam mai bine în campionat, sigur am fi avut altă prestaţie. Nu ştiu dacă băteam Dinamo cu 3-0 să mă calific, dar ar fi ieşit mai bine. Campionatul e foarte greu şi chiar dacă avem 5 puncte peste Craiova, nu cred că sîntem salvaţi. Dacă luăm un punct cu Universitatea, voi sta liniştit, dar oricum nu am cu cine să joc!

Dacă băteam la Cluj, azi aliniam cel mai bun prim 11, dar aşa, dacă mă bate Craiova? Craiova are un lot bun, cu jucători valoroşi. Că au ei probleme, prea puţin mă interesează. Oltenii se mobilizează în momentele grele. Şi eu regret că am ajuns pînă aici doar ca să îmi menajez titularii, dar asta e situaţia. Eu n-am un lot de 28 de jucători, ci de 22", a spus Manea la GSP TV.

Valerică Găman este convins că diferenţa dintre cele două echipe s-ar fi văzut şi dacă oaspeţii utilizau titularii:
"Şi dacă veneau cu echipa bună, Gloria nu putea să se impună aici. Din jucătorii Gloriei de astăzi îl cunoşteam doar pe Săceanu, de la Craiova". :)

A desconsiderat Gloria Bistriţa competiţia Cupei României?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează