FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BISTRIŢA - UNIREA 1-0

Manea l-a trezit pe Bruno Moraes, care a dus Bistriţa în sferturi » Nae, ceas cu cuc :)

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2010 00:00

La Bistriţa a venit Nae Manea, dar n-a adus cu el şi spiritul Giuleştiului. Pe-o arenă aproape pustie, Gloria s-a chinuit cumplit, două treimi de meci, cu apaticii "lupi" din Bărăgan.

Cristi Bălgrădean a blocat şutul lui Junior Moraes (7), apoi Unirea a dat replica: sprint pe dreapta Semedo, lob peste Albuţ, însă şi peste bară (17). Moraes cel mic a trosnit transversala din "liberă" (34) şi tot vreo 10 minute au trecut pînă cînd Urziceniul a răspuns. Semedo a oprit mingea, iar Arman Karamian a tras, sec, în Bălgrădean, de pe 6 metri (44)! "Vampirii" au forţat în startul reprizei secunde, dar Tavi Grigore a pus baricada pe propriul "16 metri".

Spaţiile s-au îngustat sufocant pentru bistriţeni. Ciudat, asta i-a ajutat. Două ghiulele de la distanţă l-au întins bine pe Bălgrădean, apoi zidul din faţa sa a căzut. Băjenaru a centrat perfect pe 8 metri, de unde Bruno Moraes a plasat, cu capul, la colţ, imparabil: 1-0 (66).

Cînd Unirea a încercat ceva, era deja tîrziu. Bistriţa respiră în Cupă, dar în campionat n-a mai bătut din august, 3-1 cu Tg. Mureş!

"I-am zis lui Bruno, înainte de meci, că va marca. Simţeam că va veni şi ziua lui. Sînt mulţumit că a înscris şi că mergem mai departe. Vreau finala!"
Nicolae Manea, antrenor Gloria

"Acum trebuie să o batem şi pe Steaua, altă şansă n-avem! Stăm prea prost în clasament ca să ne mai permitem cadouri"
Nicolae Manea, antrenor Gloria

- Junior Moraes, schimbat în repriza secundă, e incert pentru meciul cu Steaua. "Azi a jucat cu infiltraţii, la fel şi Bruno", a explicat Manea.
- Octavian Grigore n-a fost impresionat de Bistriţa şi l-a "înţepat" pe Manea: "Adversarii au avut noroc la faza golului. Nu s-a văzut că au schimbat antrenorul".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bunicu
bunicu  •  28 Octombrie 2010, 07:28

Manea MALAI VITEAZUL.

cristi_steaua2010
cristi_steaua2010  •  28 Octombrie 2010, 02:25

cine da notele astea jucatorilor cred ca se uita la disney channel!!!muzac si karamian au note de 5 iar restu au mai mari.Moraes ca a dat gol a luat 7,dar a jucat de 4!trebuia sa-i dea 7 si lu albut!

stefan888
stefan888  •  28 Octombrie 2010, 01:54

ce pote sa schimba impotriva unei echipe ce joaca anti fotbal ? la anu 17 echipe si pa ...stricati meciurile de fotbal numa , urzica lu peste

Vezi toate comentariile (3)
Comentează