FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, JOI, 20:30, GSP.RO ȘI PROTV

Marcel e OK » Essombe are dureri la gleznă, dar va fi apt pentru meciul cu Steaua, din Cupă

Articol de - Publicat marti, 01 martie 2016 00:00

În minutul 72 al jocului cu Astra, terminat 1-1, Mircea Rednic l-a schimbat pe Marcel Essombe cu Romario Kortzorg, fiind forţat de accidentarea camerunezului.

Acesta a călcat strâmb în timp ce urmărea o minge, nu a mai putut continua şi a ieşit de pe gazon şchiopătând: "Pe Marcel a trebuit să îl scot pentru că a făcut o entorsă la gleznă. Sperăm să nu fie ceva foarte grav", a spus "Puriul".

Din fericire pentru roş-albi, care o aşteaptă, joi, în Ştefan cel Mare, pe Steaua, în turul semifinalelor Cupei României, atacantul de 27 de ani va fi bun de joc. "Încă simt ceva dureri, însă în două zile cred că va fi totul în regulă şi voi putea juca fără probleme", a spus Essombe pentru Gazetă.

Astfel, Rednic are din nou de unde să aleagă când vine vorba de atac pentru că a revenit la antrenamente şi Eddy Gnohere. Golgeterul "câinilor" nu s-a antrenat deloc în săptămâna premergătoare jocului cu Astra, simţindu-se slăbit din cauza gripei, dar acum "Bizonul" se pregăteşte la intensitate maximă. Sursele Gazetei anunţă că are şanse mari să înceapă titular în Derby.

6,06e media notelor GSP obținute de Essombe. Concurentul pe postul de vârf împins, Gnohere, are media 6,05

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
luc11
luc11  •  01 Martie 2016, 16:49

ce-a facut Marcel ??? Urmarea o minge si a calcat stramb ??? e tare pe picioare...nu ma asteptam sa continue meciul si sa-si revina dupa in 2-3 zile

zecs93
zecs93  •  01 Martie 2016, 14:58
Postat de nuovaguardia.1996 pe 01 Martie 2016, 09:59

Daca arbitreaza Comanescu nu avem nici o emotie.

Daca te duci la un neurolog atunci mai ai sanse de scapare, nu de alta dar sa vada de ce iti tipa vantu in cap !!!

j0hnd0e
j0hnd0e  •  01 Martie 2016, 13:53

M-au trecut toate transpiratiile. Pentru o secunda am crezut ca ma lasa memoria. Apoi am realizat ca articolul e scris *** si m-am linistit. PS: Nu se astepta nimeni sa se spuna ceva in presa atunci cand arbitrul greseste. La Filip nu a fost rosu iar Essombe s-a accidentat in urma unui fault de rosu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează