FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UNIREA ALBA IULIA - FCSB

Mari probleme pentru FCSB înaintea meciului cu Unirea Alba Iulia! Doi jucători de la U18 luați de urgență în lot

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 21:39

FCSB va juca mâine, de la ora 21:30, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.RO împotriva Unirii Alba Iulia în șaisprezecimile de finală ale Cupei.

Marko Momcilovici și Mihai Bălașa sunt accidentați, în timp ce Bogdan Planici va fi odihnit la acest joc. Așadar, sunt mari șanse ca fundași centrali să joace Junior Morais și Lucian Filip.

"Planic este aproape bine şi, dacă va fi apt la meciul cu Hermannstadt, cred că îl va ajuta pe cel cu care va face cuplu în centrul defensivei. Bălaşa va lipsi în jur de două luni, are întindere de ligament de gradul doi spre gradul trei!", a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
hitman222
hitman222  •  27 Septembrie 2018, 08:57
Postat de corectu pe 27 Septembrie 2018, 07:47

UEFA i-a recunoscut palmaresulu Stelelei FCSB-ului .Deci FCSB e continuatoarea echipei Steaua.CSASteaua din Liga a 4-a este o clona.

Pentru prosti asa o fi, pentru restul fcsb e o clona.

zagna
zagna  •  27 Septembrie 2018, 08:18

Daca in asa meci nu promovezi un fundas tanar, atunci cand ?

corectu
corectu  •  27 Septembrie 2018, 07:47

UEFA i-a recunoscut palmaresulu Stelelei FCSB-ului .Deci FCSB e continuatoarea echipei Steaua.CSASteaua din Liga a 4-a este o clona.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează