FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA 2-0

Marian Iancu despre victoria cu Steaua: "Noi ştim ce muncim la Timişoara, trebuia să facem dovada"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 00:08

Marian Iancu, patronul celor de la Poli Timişoara, a vorbit despre victoria echipei sale în faţa Stelei, scor 2-0, şi calificarea în sferturile Cupei României.

"Noi ştim ce muncim la Timişoara şi era nevoie să facem dovada. Cea mai puternică şcoală de fotbal din România n-a lăsat ca fotbalul românesc să intre în uitare. Alţii au mutat fotbalul în birouri şi nu înţeleg de ce n-au rezultate. Ruşine, Mircea Sandu! Sîntem de 6 ani în fotbal, ne pregătim să dăm a treia generaţie de jucători ţării, iar el îşi bate joc de noi. Daca ar durea coruptia, s-ar coscovi peretii de la Casa fotbalului!

Nu-i uşor să-i scoţi pe Torje şi Pantilimon în lume, acolo unde contează. Noi continuăm munca asta! Noi am pregătit foarte bine acest meci, ne-am pus meciul vineri, am analizat foarte bine echipa adversă. Goga şi-a făcut treaba, Curtean a speculat la maxim absenţa lui Martinovici. Bravo, Vali Velcea! Mă bucură arbitrajul, ar trebui să fie mereu aşa", a spus Marian Iancu la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
panconecaca2
panconecaca2  •  28 Octombrie 2011, 12:09
Postat de kitty_uivar pe 28 Octombrie 2011, 00:26

=)) da da..s-a vazut in ultimii ani unde e steaua (vezi 0-5 cu maccabi haifa) si unde e poli tm atat in campionatul intern cat si in europa!!! (steaua - sheriff tiraspol 0-0 si 1-1..poli tm shakhtar 2-2 si 0-0)..ce sa zic..ai dreptate =)) bun comentariu :))

Partizan Belgrad ????....da de cate ori ????

kitty_uivar
kitty_uivar  •  28 Octombrie 2011, 00:27

ce sa zic bah..doar atat am de zis..maccabi haifa - steaua 5-0..poli tm - steaua 2-0..:)) restul e cancan :)

kitty_uivar
kitty_uivar  •  28 Octombrie 2011, 00:26
Postat de panconecaca2 pe 27 Octombrie 2011, 23:57

Care trofee ...pentru astia cel mai important meci este in fiecare an cel cu Steaua...de aia dau totul pe teren.....Steaua este cea mai mare si mai importanta echipa pe care au intalnit-o intr-un meci oficial...si ei si catzeii....d-aia ei considera sunt o mare echipa .....pentru ca au castiagat cu Steaua .......Steaua care in ultimii 2 ani ...in afara de vreo doua -trei meciuri bune in Europa .......n-a jucat absolut nimic....clasarile pe un loc de cupa europeana le-a obtinut din inertie

=)) da da..s-a vazut in ultimii ani unde e steaua (vezi 0-5 cu maccabi haifa) si unde e poli tm atat in campionatul intern cat si in europa!!! (steaua - sheriff tiraspol 0-0 si 1-1..poli tm shakhtar 2-2 si 0-0)..ce sa zic..ai dreptate =)) bun comentariu :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează