FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  METALOGLOBOUS - FCSB 0-2

METALOGLOBOUS - FCSB 0-2 // Bogdan Vintilă: „Tratăm serios fiecare competiție, suntem FCSB!” » Pe cine a remarcat și ce spune despre inovațiile din primul 11

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 23:35

Bogdan Argeș Vintilă, tehnicianul FCSB-ului, și-a felicitat jucătorii pentru prestația din meciul cu Metaloglobus, 2-0, contând pentru șaisprezecimile de finală ale Cupei României. 

Tehnicianul roș-albaștrilor a remarcat evoluțiile avute de Moruțan și Man, marcatorii golurilor echipei sale, explicând și raționamentul din spatele folosirii unor jucători pe alte posturi, așa cum s-a întâmplat cu Valentin Crețu și Claudiu Belu. 

Primul a fost folosit fundaș stânga, iar ultimul fundaș central, deși nu e un post cu care Belu să fie familiarizat. 

„Ne-am calificat mai departe și sunt fericit. L-am folosit pe Belu pe postul de fundaș central, e inteligent și se adaptează la orice post, are talie, știe jocul. Pe Crețu l-am folosit în stânga pentru că e la fel de bun și acolo, e fundaș lateral. Le-am schimbat posturile, dar n-au fost improvizații. 

Mă bucur pentru Moruțan și Man că au reușit să marcheze, sunt mulțumit de atitudinea arătată. Toți jucătorii au arătat atitudine și trebuie să-i felicit pentru cum au arătat și cum s-au implicat.  Manea s-a mișcat foarte bine, sunt mulțumit că a reușit să ducă 90 de minute. E un jucător foarte bine. 

Tratăm serios fiecare competiție unde participăm pentru că suntem FCSB! Am 29 de jucători foarte buni, toți sunt buni. Nu am menajat jucători, le-am dat altora oportunitatea să joace”, a declarat Vintilă, la TV Telekom Sport. 

2014-2015este ultimul sezon în care FCSB și-a adjudecat Cupa României. Echipa lui Vintilă are doar două trofee în palmares, primul fiind în 2010-2011

Florin Tănase, declarații după victoria FCSB-ului:

Citește AICI cronica partidei Metaloglobus - FCSB 0-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
catalynn
catalynn  •  27 Septembrie 2019, 08:18

..

adriann_
adriann_  •  27 Septembrie 2019, 08:01
Postat de jaruan pe 27 Septembrie 2019, 03:23

E greu sa traiesti fara cap, el totusi reuseste.

Nu inteleg cum de nu a devenit deja o celebritate mondiala. Nici personajul imaginar Duncan McLeod nu reusea performanta asta :)))

caoradea
caoradea  •  27 Septembrie 2019, 07:57

Pai daca antrenorul principal ti-a zis cine pe ce post va juca, mai comentezi ? Nu cred. Tu doar explici...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează