FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  METALOGLOBUS - FCSB 0-2

METALOGLOBUS - FCSB 0-2 // Romeo Adrian Niță a debutat pentru FCSB, la doar 16 ani » Cuvintele URIAȘE cu care MM Stoica îl descria acum câteva luni: „Va ajunge fotbalist”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 23:10

Pentru Romeo Adrian Niță, ziua de 26 septembrie 2019 îi va rămâne cu siguranță întipărită în minte pentru totdeauna. Puștiul de 16 ani a debutat la echipa mare a FCSB-ului în duelul cu Metaloglobus din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, scor 2-0.

Tânărul atacant a fost trimis pe teren în minutul 73, în locul lui Moruțan, la 2-0 pentru roș-albaștri. 

Component al naționalei U16, intens lăudat de Mihai Stoica, fostul director sportiv al FCSB-ului, acesta și-a făcut astfel debutul oficial pentru gruparea roș-albastră. 

„Pe Niță îl văd ca pe cea mai mare speranță a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic și decât Ianis Stoica. Niță va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă. Așa cum am spus de Man, când nu-l știa nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, așa zic și acum. O să auziți de el”, spunea MM Stoica despre Niță, în această vară, conform Fanatik. 

De altfel, vara lui 2019 a fost momentul în care Niță a făcut pasul spre echipa mare. Acesta a fost cooptat în lot pentru cantonamentul de la Brașov, unde a înscris de două ori într-un amical cu Colțea Brașov, câștigat cu 7-0. 

De altfel, Niță fusese prezent și în cantonamentul din Spania de iarna trecută, pe vremea când Mihai Teja ocupa funcția de antrenor. 

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET EXPLICĂM UN NOU TIP DE PARIU: CUM SĂ PARIEZI ÎMPOTRIVA ALTOR JUCĂTORI

Vezi AICI desfășurarea liveTEXT a partidei Metaloglobus - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
1056403804392940
Felix-daniel Pinga  •  27 Septembrie 2019, 09:48
Postat de caoradea pe 27 Septembrie 2019, 07:53

A zis-o si deapre Man, dar a ajuns Man fotbalist ? Inca nu. Tatuaje, masina, aere de vedeta deja are. Fotbal mai putin.... La noi e invers, prima data trebuie sa ai toate caracteristicile unui fotbalist mare, sa stapanesti vedetismul de pe banca deja la 18 ani, si pe urma mai vedem noi dc confirmi sau nu...

Corect

caoradea
caoradea  •  27 Septembrie 2019, 07:53

A zis-o si deapre Man, dar a ajuns Man fotbalist ? Inca nu. Tatuaje, masina, aere de vedeta deja are. Fotbal mai putin.... La noi e invers, prima data trebuie sa ai toate caracteristicile unui fotbalist mare, sa stapanesti vedetismul de pe banca deja la 18 ani, si pe urma mai vedem noi dc confirmi sau nu...

rivaldinho
rivaldinho  •  27 Septembrie 2019, 01:45
Postat de dakesis pe 26 Septembrie 2019, 23:40

de pacalicii aia 'de mare viitor' furati de la Craiova. Sau Pinochio, sau cum i-o fi chemat, ce se mai aude? Ca si aia faceau valuri mai anul trecut. I-a bagat argati Jiji si pe aia? S-au lasat de fotbal?

Si-au facut academie acum, la un moment dat vor produce ca Viitorul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează