FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  16-IMI CUPA ROMÂNIEI

METALOGLOBUS - FCSB // Metaloglobus, încrezătoare după tragerea la sorți din Cupă: „Vrem să jucăm pe Arena Națională! Nu știu dacă FCSB dorea să pice cu noi”

Bogdan Argeș Vintilă
Bogdan Argeș Vintilă

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 13:00

Azi a avut loc tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României, iar FCSB se va duela cu Metaloglobus, din Liga 2, fosta echipă a lui Bogdan Vintilă.

Marius Burcă, președintele formației Metaloglobus, a vorbit despre tragerea la sorți și a spus că vrea ca meciul să se joace pe Arena Națională.

„Se putea și mai bine, se putea și mai rău. Așa e la trageri. Va fi o partidă frumoasă pentru ambele echipe. Nu știu dacă FCSB dorea să pice cu Metaloglobus, dar noi ne-am dorit să jucăm cu FCSB. Sper ca meciul să aibă loc pe Arena Națională. Cred că vor veni mulți fani. 

Da, îl cunoaștem pe Vintilă. Avem o relație foarte bună. A promovat echipa din Liga 3 în Liga 2. S-a schimbat echipa de atunci, dar e un avantaj pentru noi. Știm cum lucrează Vintilă. Am vorbit cu el acum două zile, nu mă așteptam să picăm cu FCSB”, a declarat Marius Burcă după tragerea la sorți.

Metaloglobus, echipă antrenată de Marius Măldărășanu, este pe 6 în Liga 2, cu 10 puncte în 6 etape. FCSB este pe 11 în Liga 1, cu 7 puncte în 8 etape.

Vezi AICI tabloul complet al 16-imilor Cupei României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  12 Septembrie 2019, 21:53

Tragerile la sorți din Cupa României sunt precum "gustul" din reclama la berea "Noroc": ny sunt nimerite ci meșteșugite! De ani buni, ăștia ***... Ghici "pentru cine bat clopotele"?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10aripa
10aripa  •  12 Septembrie 2019, 15:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează