FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASTRA, 23 MAI, LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Neşu susţine campania copiilor cu sindrom Down la finala Cupei României: "Şi noi avem ce învăţa de la ei"

Mihai Neşu a îmbrăcat tricoul
Mihai Neşu a îmbrăcat tricoul "Limits Down!": "Susţineţi şi voi alături de noi această campanie!"

Articol de - Publicat joi, 22 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 22 mai 2014 00:06

Un mesaj tulburător al fostului fotbalist, accidentat grav în 2011 la Utrecht: "Aceşti copii ne oferă cel mai sincer şi inocent mod de exprimare a iubirii faţă de aproape".

Mihai Neşu este imaginea perfectă pentru un om care luptă pînă la capăt într-o teribilă încercare. Pe 10 mai 2011, la un antrenament la Utrecht, fostul apărător s-a accidentat grav la coloana vertebrală şi a rămas paralizat de la gît în jos.

De atunci, nu a cedat nici o clipă, sperînd ca într-o zi o minune a medicinii să-l poată ajuta. În timp ce, prin fundaţia sa, el ajută deja foarte mulţi oameni care suferă.

Mihai, 31 de ani, susţine şi el cauza copiilor cu sindrom Down. Finala Cupei din acest an, Steaua - Astra, le este dedicată lor.

"Am un nepoţel scump cu sindrom Down, ştiu cît de sănătos se pot dezvolta dacă ne ocupăm de ei, dacă nu-i marginalizăm şi îi integrăm alături de ceilalţi copii" (Mihai Neşu)

Şi Neşu mai spune ceva: "Special este faptul că şi noi avem ce învăţa de la ei. Aceşti copii ne oferă cel mai sincer şi inocent mod de exprimare a iubirii faţă de aproape".

Vineri, cînd echipele vor intra pe terenul Arenei Naţionale, 22 de copii atinşi de sindromul Down îi vor însoţi pe jucători. Cu banii strînşi, aceşti puşti se vor bucura în urma finalei de o tabără de fotbal cu pregătire specializată.

Pentru ei, donaţiile pot fi făcute în cele 10 urne amplasate în interiorul stadionului sau pe site-ul www.asociatiageorgeogararu.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
razer20
razer20  •  22 Mai 2014, 11:46

O campanie extraordinara initiata si sustinuta de oameni cu un caracter deosebit. Bravo George! Bravo Mihai!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close