FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FCSB 0-3

Unii plâng, alții spun perle » Un fotbalist al lui Dinamo, debusolat la interviuri: „O echipă întotdeauna pierde sau face cel mult egal”

Dinamo a suferit o înfrângere umilitoare în derby, 0-3 vs. FCSB +39   FOTO
Dinamo a suferit o înfrângere umilitoare în derby, 0-3 vs. FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 08:21 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 08:39

Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central) a oferit declarația serii după finalul meciului Dinamo - FCSB 0-3, prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Potrivit elevului lui Adrian Mihalcea, o echipă poate pierde sau poate obține cel mult un rezultat de egalitate :)

+35 FOTO

Mihai Popescu, Dinamo: „Şi Barcelona a avut 3-0 şi a pierdut calificarea”

„În primul rând, ne cerem scuze faţă de noi, față de familie, de staff şi nu în ultimul rând faţă de suporteri, pentru că ei sunt tot timpul alături de noi. Mai este un meci. Sperăm până la capăt. Cât avem şanse de ce să nu sperăm? Nu se ştie niciodată. 

Şi Barcelona a avut 3-0 şi a pierdut calificarea. Nu pot să zic că a fost umilinţă, e un joc de fotbal. O echipă întotdeauna pierde sau face cel mult egal. Dar în această seară ne-am prezentat foarte prost. 

În continuare se vede săptămâna pe care am pierdut-o, dar sperăm să ne pregătim cât mai bine, pentru că în fotbal ai ocazia să îţi speli păcatele repede. Nu cred că se gândeşte nimeni la retrogradare, pentru că avem un meci în minus. Ok, jocul lasă de dorit, dar sunt puncte destule şi o să ne revenim, o să adunăm puncte”, a declarat Popescu.

2a fost nota primită de Popescu după Dinamo - FCSB 0-3, fiind cel mai slab jucător de pe teren alături de Ricardo Grigore

Căpitanul lui Dinamo a izbucnit în lacrimi la declarații

După Dinamo - FCSB 0-3, Ricardo Grigore nu și-a mai putut ascunde dezamăgirea. Căpitanul „câinilor” a avut o evoluție dezamăgitoare, iar la interviul de după meci a început să plângă - detalii, AICI.

Citește mai multe știri despre Dinamo - FCSB 0-3:

Dezastru în apărarea „câinilor”! Fotbaliștii care s-au făcut de râs în derby

Adrian Mihalcea: „Umilință, ne-am făcut de râs! Ne-a bătut o echipă cu jucători de 17 ani”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
10154910717488716
Vlad Mihăilescu  •  28 Iunie 2020, 21:28
Postat de valdino pe 26 Iunie 2020, 09:12

Pe bune ? Nu e si varianta victoriei ? :)))

UNA dintre echipe trebuie sa piarda. Evident, nu cea care castiga, lol. Unde-i perla? N-are exprimarea lui Dinu, dar e clar ce a vrut sa spuna. Daca nu e meci nul, in orice partida va fi o echipa pierzatoare. Asta a zis omul. Incerca sa diminueze amploarea infrangerii, sa spuna ca nu a fost o umilinta, ci doar o infrangere, ca in oricare alta partida, exceptand egalurile :)

jackryan
jackryan  •  26 Iunie 2020, 10:59
Postat de valdino pe 26 Iunie 2020, 10:04

Puljic a fost menajat pentru meciul cu Voluntari.:))..Meci aranjat in opinia prostului randoom, care a cerut ca DNA sa ancheteze cazul chiar daca meciul inca nu s-a jucat...:))))

Sa parieze cu casa ...

jackryan
jackryan  •  26 Iunie 2020, 10:57

Voi scoateti perle in fiecare zi !!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează