FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:15, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mihai Stoica: "Mă tem de Mikloş Nagy contra lui Dinamo. Chiar l-am întrebat dacă are ceva cu Steaua"

Mihai Stoica se teme de arbitrajul tuşierului Mikloş Nagy
Mihai Stoica se teme de arbitrajul tuşierului Mikloş Nagy

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 23 mai 2011 19:04

Mihai Stoica a început jocul declaraţiilor de dinaintea finalei Cupei României dintre Steaua şi Dinamo (miercuri, 21:15, PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO), oficialul roş-albastru declarînd că se teme ca nu cumva Dinamo să fie ajutată de tuşierul Mikloş Nagy în anumite faze ale partidei.

"Reţin fazele de la primul joc dintre Steaua şi Dinamo arbitrat de Avram, deşi nu eram atunci la Steaua, dar nu e bine să vorbesc despre acea partidă. La al doilea meci, cel din Ghencea, a condus foarte bine partida, nu am nimic de reproşat. Cu Sebastian Gheorghe, cu care am avut o problemă  în 2007, nu am nimic. A făcut două sezoane fără greşeală, sînt cu ochii pe el.

De Miloş Nagy mă tem, nu este vorba doar de episodul Thereau din 2006, şi cu Dinamo, şi cu Tîrgu-Mureş a arbitrat aşa cum arbitrat. Chiar l-am întrebat dacă are ceva cu Steaua.

Să termini înaintea lui Dinamo nu e o satisfacţie foarte mare, dar contează şi asta. Vrem Cupa şi pentru că ne gîndim la programul de pregătire, vrem să îl începem mai tîrziu", a spus Mihai Stoica la DolceSport.

Mikloş Nagy este tuşierul care a semnalizat în toamna lui 2006 o lovitură cu cotul a atacantului francez Cyril Thereau, pe atunci la Steaua, asupra dinamovistului Cosmin Moţi, fapt ce a dus la eliminarea jucătorului echipei din Ghencea de către arbitrul Sorin Corpodean. Dinamo s-a impus în prelungiri cu 1-0, gol Dennis Şerban, alb-roşiii avînd pe finalul partidei doi oameni în plus pe teren, după ce a fost eliminat şi Bănel Nicoliţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
martin_dinca
martin_dinca  •  24 Mai 2011, 12:58

stoica asta este doar idiot daca mai crede ca pune presiune pe arbitrii . o sa i se intample si lui ceea ce deja i s-a intamplat lui Iancu ...adica arbitrii o sa se scarbeasca si de el . daca nu cumva s-au scarbit demult . eu asa as face daca as fi arbitru si as auzi aberatii zi de zi emise de cateva personaje obscure. si as arbitra in consecinta . amandoi oameni cu mari probleme de caracter ...ca si borcea , giovani ,gigi copos etc...

aldo_m
aldo_m  •  24 Mai 2011, 07:10

daca nu e gigi cu valiza e mihai cu presiunea pe arbitri ,schema e simpla TU MITUESTI ARBITRUL SI TOT TU PUI PRESIUNE pe el ,in caz ca greseste pt tine NU-I NIMC E DE LA PRESIUNE -asta e rolul lui mm la steaua

wollt_rider
wollt_rider  •  24 Mai 2011, 02:30

incepe CIRCUL (ca in tzi,ga"nie) ............... ma oameni buni ce va tot injurati atata ?? (pentru ce ?) ce rost are ? ce castigi ca il injuri pe X aici pe net ?? MM are stilul lui de mahala ... deci nu cred ca mai se surprinde nimeni ...... in rest sper sa vedem un maci frumos si indiferent cine castiga sa castige la diferenta de 3 goluri ca sa nu mai ramana loc de interpretari ......

Vezi toate comentariile (24)
Comentează