FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASA 0-1

Mirel Rădoi a găsit vinovaţii pentru pierderea Supercupei României » Ce a discutat cu Dan Petrescu la sfîrşitul meciului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 23:07

Mirel Rădoi a analizat dur jocul echipei sale după pierdută în Supercupa României împotriva celor de la ASA, scor 0-1, şi şi-a asumat răspunderea rezultatului.

"Cred că Liga e cea mai importantă. Trebuie să ne aducem aminte că în această seară ASA a trecut printr-o perioadă dificilă şi cred că a venit mai motivată.

Eu şi stafful meu sîntem vinovaţi pentru această înfrîngere. Azi nu am jucat ce am dorit. Am avut o posesie şi o circulaţie a balonului foarte lentă. Jucătorii n-au nici o vină, eu şi stafful meu sîntem singurii vinovaţi. Ne pare foarte rău pentru fanii care au venit pînă aici.

Am suferit în această seară. Atitudinea şi responsabilitatea ne-au costat".

* despre Mihalcea

"Avem filosofia de a promova tinerii. Din păcate, cred că miza partidei a fost mult prea mare pentru Mihalcea. Nu vreau ca cineva să creadă că am pierdut această partidă pentru că nu avem jucători. Într-adevăr, pentru Liga Campionilor mai avem nevoie de jucători. Cred că va trebui să lucrăm la mentalitatea jucătorilor.

 Poate că miza acestei partide i-a copleşit pe jucători. Încerc să găsesc o scuză. Felicitări celor de la Tîrgu Mureş pentru că au ştiut să fie mai motivaţi decît noi", a spus Rădoi la televiziunea sport.ro.

...despre Dan Petrescu: "Am discutat cu Dan Petrescu despre problemele pe care le-a întîlnit în această perioadă şi despre viaţa de antrenor".

...despre transferuri: "Teixeira ne interesa, dar dacă a ales să se ducă la Astra nu-i nici un fel de problemă. Veţi vedea în următoarele zile pe cine vom mai aduce. Din respect pentru cei de aici nu vreau să zic posturile pe care doresc jucători".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Iulie 2015, 01:19
Postat de sexilian pe 09 Iulie 2015, 07:59

fotbalistii lui ASA sunt niste nerusinati,auzi dumneata sa impinga dela spate caprele spre europa,meciul trebuie rejucat la masa verde

tu ramai nul si mincinos,rapid ramane o rusine pt ROmania,prima echipa b4olsevica,comunista

sexilian
sexilian  •  09 Iulie 2015, 07:59

fotbalistii lui ASA sunt niste nerusinati,auzi dumneata sa impinga dela spate caprele spre europa,meciul trebuie rejucat la masa verde

6.6.6
6.6.6  •  09 Iulie 2015, 06:49

"Avem filosofia de a promova tinerii..." mmm adinc de tot! e citat din cartea lui be he he cali probabil... Unde tineti filosofia?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close