FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - GLORIA BISTRIŢA

Moraes aduce victoria Bistriţei dintr-un penalty contestat! A procedat corect Balaj?

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

În minutul 76 al partidei CFR Cluj - Gloria Bistriţa, Cristi Balaj a dictat o lovitură de pedeapsă pentru oaspeţi la un contact dintre Tony şi Liviu Băjenaru.

Fundaşul clujenilor îl trage clar de tricou pe Băjenaru, dar reluările TV arată faptul că faultul a început în afară careului. În primă fază, Balaj arată repunere de la colţul careului mic, dar la intervenţia tuşierului Adrian Vidan dictează penalty. Junior Moraes transformă fără emoţii şi apropie Bistriţa de calificarea în penultimul act al competiţiei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
bijoan78
bijoan78  •  11 Noiembrie 2010, 20:16

Normal ca se rateaza mult ... cand ai ca atacanti niste curcani(Traore,Forzini,Bud)!!!Vai steaua lor toti ... E mai bun decat toti la un loc Fabiani asa burtos.Pacat de Cartu ... dar trebuie sa il tine in teren pe terminatul asta de Traore ... ca o pune bunica ochii pe el!!!

unrealthing
unrealthing  •  11 Noiembrie 2010, 20:07

d1nam0vist tu te auzi ce spui?... pai voi numai asa castigati campionatul si cupa :))

biid
biid  •  11 Noiembrie 2010, 19:50

Da, Balaj a procedat corect.Cand conducatorii unei echipe ca CFR ,pe care o considera superioara celorlalte echipe,acuza arbitrajul intr-o partida jucata pe teren propriu cu o echipa ca Bistrita,si nu marca nici un gol macar,devin de un ridicol de-a dreptul grotesc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează