FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  16-IMI

Motivul inedit pentru care steliștii se bucură că au picat cu Sănătatea Cluj: "Nu avem nicio emoție"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 19:47

FCSB va juca pe Cluj Arena meciul din 16-imile Cupei României împotriva celor de la Sănătatea Cluj în una din zilele 24, 25 sau 26 octombrie, însă oficialii roș-albaștrilor sunt relaxați.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, spune că n-are niciun fel de emoție înaintea întâlnirii cu echipa din Liga a 3-a. Meciul se joacă într-o singură manșă.

"Nu avem nicio emoție înaintea acestui meci. Mă bucur că avem o deplasare bună, unde avem aeroport. Suntem angrenați în mai multe competiții și orice deplasare grea ne poate deranja. N-am atâta imaginație încât să pot spune cum ar fi dacă ne-ar elimina Sănătatea Cluj", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

...despre transferul lui Nemec: "E un atacant interesant, un atacant puternic, pe care l-am văzut la meciul direct și ne-a pus multe probleme. Avem nevoie de un asemenea atacant".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
martinpen
martinpen  •  12 Octombrie 2017, 09:43

Cum a reusit autorul anonim al acestui articol sa nu scape ocazia sa mai faca o plecciune, folosind cuvantul "stelisti" cand vorbeste de fcsb ?

jalabert
jalabert  •  12 Octombrie 2017, 08:34
Postat de Danut Ognean pe 11 Octombrie 2017, 22:26

la tine e greu cu gramatica mitic fcsb-ist! fortza dinamo

Forzza nu e cuvant romanesc prostane. Simti nevoia sa vorbesti italiana dar te simti ofensat daca un maghiar se exprima in limba lui materna. Cum se numeste asta papadie? Iti spun eu ca sunt convins ca esti prea prost sa decelezi mesajul meu: se numeste xenofobie.

100002473541087
Danut Ognean  •  11 Octombrie 2017, 22:26
Postat de Vasi Mar pe 11 Octombrie 2017, 21:06

nepoate ,*** scpala,,,,,auzi la yine.."daca va elimina virusi",eventual scriai"virusii" dar"e grele" cu gramatica!

la tine e greu cu gramatica mitic fcsb-ist! fortza dinamo

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close