FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UNIREA URZICENI - RAPID 1-0

N-au vrut să joace?

Articol de , - Publicat joi, 28 februarie 2008 00:00

Prin evoluţia de aseară, rapidiştii au părut că vor să-l debarce pe Rednic


Finalul partidei l-a găsit pe George Copos distrus. A părăsit "oficiala" cu capul în pămînt, înjurat de fani. "A fost o ruşine de meci, un dezastru! De 15-16 ani n-am văzut Rapidul jucînd atît de slab. Nu ştiu ce, dar ceva grav s-a întîmplat în această iarnă! Avem probleme mari de tot, însă nu ştiu ce soluţie ar trebui să adopt. Am încredere în Rednic, el ne-a dus pe locul doi şi sper că tot el va rezolva criza. Îmi pare rău pentru suporteri, eu sînt mult mai supărat decît ei", a spus patronul alb-vişiniilor.

Dacă "Puriul" n-a venit la conferinţa de presă, invocînd că se simte rău, fotbaliştii s-au arătat solidari, măcar la nivel declarativ, cu antrenorul lor. "Nea Mircea ne-a spus să trecem peste acest moment şi să cîştigăm duminică la Galaţi. Sper că nu va renunţa şi vom continua împreună", a mărturisit portarul Dani Coman.

"E greu de intuit ce va face acum Copos, ştiţi că e imprevizibil. Cert e că Rednic a pierdut definitiv vestiarul. Nu poţi da afară 20 de jucători, mai uşor e să schimbi antrenorul"
Dănuţ Lupu

Nimeni n-a vrut banderola
În momentul schimbării lui Pancu, acesta i-a dat banderola de căpitan lui Emil Dică. Mijlocaşul dreapta i-a transmis-o lui Marius Constantin, însă fundaşul n-a dorit s-o poarte şi i-a pasat-o lui Coman. Portarul nu şi-a pus-o pe braţ, ci pe prosopul din poartă!

Fanii vor decizii radicale
Pe toată durata reprizei secunde, suporterii giuleşteni prezenţi pe arena din Constanţa au scandat împotriva lui Mircea Rednic, căruia i-au cerut demisia, a lui Copos, dar şi a cîtorva fotbalişti. Principalul vizat, Marius Constantin. "Faptul că a refuzat să poarte banderola este inadmisibil. Să ne lase, să dispară din lot împreună cu Rednic!", au cerut fanii.

"Nu mi-e milă de Rednic!"
Aflat în studioul emisiunii "Fanatik Show", preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a comentat situaţia de la Rapid: "Cred că vina principală aparţine impresarilor care au adus jucători în această iarnă la clubul din Giuleşti. În ceea ce-l priveşte pe Rednic, nu mi-e milă deloc de el. Nu pot să uit ce s-a întîmplat sezonul trecut, la meciul nostru cu Dinamo". La finalul campionatului trecut, roş-albii pregătiţi de Rednic au învins-o pe CFR cu 1-0 şi au ajutat-o pe Steaua în lupta pentru locul secund.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (25)
 •  28 Februarie 2008, 13:55

marsh acasa boul dracului MARSH dati demisia dak ai obraz dar nai tu vrei bani bani si iarasi bani dak era un buga si burdujan in locul lui chelosul ala de Joao Paolo si grasanul ala de Boya ii sprageam si ce cauta MATOS??????? dar Ph Leonard??????ala e VARZA VARZA dar perja??????????? marsh acasa imputitilor

 •  28 Februarie 2008, 13:51

poate ca rednic ne-a dus pe locul 2, dar fara el poate eram pe 1

 •  28 Februarie 2008, 13:35

Domnu' Muresan, vroiai ca Dinamo sa se dea la o parte ca sa joci tu in CHL? De unde pana unde, ai tupeul sa faci asa o declaratie? De ce nu se sesizeaza Liga si FRF la declaratia lui Muresan, din care se intelege foarte ca ar fi vrut ca meciul cu Dinamo sa fie BLAT?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează