FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Negoiță avertizează înainte de meciul cu Steaua: "Asta ne dezavantajează pe noi" » Ce spune despre arbitraj

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 11:29

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit despre meciul cu Steaua, din Cupa României, și spune că echipa sa este dezavantajată de faptul că rivala a pierdut meciul cu Astra.

"Meciul de mâine este extrem de important. Este în joc singurul trofeu care ne-a rămas și este meciul sezonului. Trebuie să jucăm cu încredere și la capacitate maximă. Pentru noi, un egal cu goluri, înseamnă calificarea.

Eu zic că Dinamo este dezavantajată că Steaua a pierdut meciul cu Astra din campionat și în bună măsură a pierdut și șansele la câștigarea campionatului. Vor juca pentru a spăla acel insucces și vor fi foarte motivați.

Îmi doresc un arbitru de calibru, care să fie capabil să țină meciul în mână și să fie echilibrat. Vreau un arbitru corect și care să ia deciziile în aceeași măsură.

Nu știu dacă le voi da jucătorilor o primă specială pentru meciul cu Steaua. Am văzut că nu funcționează. Câștigarea Cupei României înseamnă un bonus substanțial pentru jucători, dar mă mai gândesc dacă dau prime doar pentru partida cu Steaua", a spus Ionuț Negoiță la DigiSport.

Meciul Steaua - Dinamo, din returul semifinalei Cupei României, va avea loc miercuri, de la ora 21:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. În tur scorul a fost 0-0.

 

"Noi nu am renunțat la lupta pentru locul doi. Ne vom juca șansele și vom încerca să obținem un loc cât mai bun. Vom juca sâ câștigăm toate meciurile, iar cine câștigă campionatul este treaba celorlalte echipe" Ionuț Negoiță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
959479740786337
George Manoiu  •  19 Aprilie 2016, 18:43

Gizeh, esti o persoana cu spirit si clasa ☺. De unde ai scos-o pe asta cu fcdb, mai fecesepistule?? Btw, cum iti explici ca fani lui Dinamo sunt in continuare langa echipa dupa 10 ani de seceta (au mai fost 2 trofee, dar nu-ti dam tie explicatii), iar fecesepeii dau toti ochii peste cap a lehamite cand vine vorba de fosta echipa de langa cimitir, actuala FC Gazde?!

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  19 Aprilie 2016, 14:25

Stanciu, Varela 2 autogoluri. Marica 2 goluri unde trebuie. Se califica Dinamo.

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  19 Aprilie 2016, 14:23

Castiga Dinamo si Cupa o baga Cfr la palmares.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează