FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE, RETUR, GAZ METAN - DINAMO 2-1

Nuanţe diferite » Bonetti: "E devreme să mă gîndesc la finală". Răzvan: "Vrem Cupa!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 aprilie 2012 00:26

Noul antrenor al lui Dinamo, Dario Bonetti, a ţinut să scoată în evidenţă un reviriment în jocul echipei lui la Mediaş, în partida pierdută 1-2 care îi duce pe alb-roşii în finala Cupei cu Rapid datorită golului marcat în deplasare.

Spre deosebire de antrenorul rapidist Răzvan Lucescu, cel care a anunţat că obţinerea Cupei României a devenit principalul obiectiv al echipei din momentul calificării în finală, italianul de la Dinamo pune înainte jocurile care mai sînt de disputat din campionat. Click aici pentru a citi declaraţiile făcute de Lucescu jr. în această seară!

"Dinamo a avut multe ocazii pe contraatac. Sînt mulţumit că jucătorii au reuşit să arate altceva în această seară cu Gaz Metan, chiar dacă am pierdut.

Ştiam că Dorel Stoica e un jucător care apare la finalizare şi reuşeşte să marcheze. Am făcut şi destule erori, am avut în faţă un adversar care se descurca excelent la mingile înalte.

Rapid este o echipă foarte bine organizată, dar deocamdată e devreme să ne gîndim la finală. Trebuie să ne gîndim la ce urmează în campionat pentru noi", a declarat Bonetti la televiziunea sportro.

Click aici pentru a vedea imagini de la Gaz Metan - Dinamo 2-1!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
botizan
botizan  •  13 Aprilie 2012, 10:31

In declaratiile lui Lucescu nu am incredere , a mai zis el ca vrea calificarea la Euro , si cu atat a ramas cu vrutul , mai bine sa fi mai cumpatat

draki
draki  •  13 Aprilie 2012, 02:04
Postat de valyomanyd pe 13 Aprilie 2012, 00:38

Daca i-au ca reper meciurile cu : Rapid, Medias (tur in cupa) si Petrolul, in aceasta seara am jucat altceva, dar, mai e mult de munca, poate Bonetti" arunca" un ochi pe la echipa secunda...

Cu rapid a fost 0-0, cu gaz metan in 10 ati batut 1-0, acum ati luat bataie 2-1, DA ATI JUCAT ALCEVA

vyndi
vyndi  •  13 Aprilie 2012, 01:20
Postat de valyomanyd pe 13 Aprilie 2012, 00:40

SUNT DE ACORD 100% !

al saptelea meci consecutiv in care nu bateti , sunteti la retrogradare daca judecam dupa meciurile din 2012 si voi visati la europa ??? cred ca si suporterii sunt drogati

Vezi toate comentariile (8)
Comentează