FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 0-1

Oficialii celor de la CS U Craiova atacă arbitrajul: "Tudor s-a calificat în semifinale! Şi-a bătut joc de toată Craiova"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 23:17

Pavel Badea şi Gică Craioveanu sînt nemulţumiţi după înfrîngerea cu Steaua, o-1, şi critică decizia lui Alexandru Tudor de a acorda penalty la contactul dintre Rîpă şi Bălgrădean.

" Steaua a jucat mai bine în această seară, dar diferenţa a făcut-o greşeala de arbitraj. Mingea ieşea afară şi nu avea cum sa fie pericol pentru poartă. Alexandru Tudor a greşit, nu trebuia să dea penalty.

Poate Steaua ar fi cîştigat, dar trebuia să o facă fără acel penalty. În seara asta Tudor s-a calificat în semifinale. Bravo lui! El a creat o stare de tensiune. Şi arbitrul de tuşă a greşit, pentru că am înţeles că el i-a sesizat penalty-ul lui Tudor", a declarat Pavel Badea la DolceSport.

"Alexandru Tudor şi-a bătut joc de un oraş întreg. Să dai acest penalty este penibil. În tribune au fost 20.000 de oameni care au venit cu iluzii, echipa a jucat  foarte bine, dar Tudor a decis meciul cu un penalty inventat. Este o decizie urîtă şi ireală, o eroare flagrantă.

Nu poţi să dai acest penalty. Sînt indignat şi îmi vine să plîng. Nu am fost inferiori Stelei. Am jucat foarte bine. Este o seară foarte tristă pentru mine. Alexandru Tudor a rîs de Oblemenco, de Balaci, de Cârţu şi de Săndoi", a declarat Gică Craioveanu la acelaşi post tv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
delus
delus  •  06 Decembrie 2014, 00:02

Dati-va in pusca mea de prazari aveti pretenti sa bateti steaua .Nu va este rusine a-ti primit cadou loc in liga a-doua de pomana .Alti trag ca fraierii 5-6 ani de la zero.Ce sa mai va credeti invetatorii fotbalului si a cozii la pruna.Cartu mare antrenor un chirpici tirifluci a ras toata Europa de el in liga campionilor .Aroganta ieftina de prazar nenorocit sa spargi banca oamenilor asa ca ai tu aere de vedeta.Hai la ZAIBAR SI CIOCU MIC CA DN-AUL va cauta prin ianuarie si pe voi pe la Olguta pe la primarie si gata va stingeti ca o basina vegetala.MItici, mitici,mitici.........

stefy29
stefy29  •  05 Decembrie 2014, 17:20
Postat de daddy pe 05 Decembrie 2014, 08:08

Pana la urma Badea ne-a lamurit ca a fost penalty clar. Daca reclamatia se refera la faptul ca faza nu reprezenta pericol pentru poarta, il invitam sa citeasca regulamentul. Atata timp cat mingea e in joc, in teren, nu conteaza daca iesea afara sau nu. Multumim Badea pentru "fair-play". Ala care si-a ratat cariera de antrenor in Belgravistan era de rasul curcilor la finalul meciului. Cica nu poti sa dai penalty in fata a 1 mil 800 mii de olteni. :)))

craioveanu plangea ca o cur....va. Da cur....va asta este craioveanu. Pai cum spune el ca asta e Craiova cand el a jucat aici incepand cu 1991, exact anul cand sectia de fotbal s-a desprins din club. Daca el spune ca atunci doar si-a incetat activitatea echipa de fotbal , din cadrul clubului si s-a reactivat in 2013, il intreb si trebuie sa raspunda :unde dreaqu ai jucat mai craiovene? Nu cumva la un srl. ce mai tarziu a devenit srl-ul lui Miti cum iti place tie si celorlalti care de mici ati iubit wcsu sa spuneti? Esti fix o curva craiovene si te urasc la fel de mult pe cat te-am apreciat ca fotbalist la FC Universitatea cea adevarata.

stefy29
stefy29  •  05 Decembrie 2014, 17:14
Postat de bazileon pe 05 Decembrie 2014, 10:42

Tudor putea si trebuia sa nu dea penalty, dar daca l-a dat, asta e, sunt circumstante. Iar Craiova a jucat jalnic. Cum merita Steaua sa castige, cu sau fara acel 11m, asta-i o discutie fara sens. Iar Tudor ramane un mizerabil.

As fi vrut sa nu fie 11 m. desi a fost. As fi vrut pentru ca imi doresc ca aceasta echipa hidoasa sa fie furata meci de meci, sa simta si ei ce inseamna furt, asa cum si ei au furat identitatea unei echipe legendare. Nu-i suport si ma uitam cum craioveanu plangea ca o cur....va. Da cur....va asta este craioveanu. Pai cum spune el ca asta e Craiova cand el a jucat aici incepand cu 1991, exact anul cand sectia de fotbal s-a desprins din club. Daca ei spun ca atunci doar si-a incetat activitatea si s-a reactivat in 2013, unde dreaqu ai ucat mai craiovene? Nu cumva la srl-ul lui Miti cum va place voua sa spuneti. Esti fix o curva craiovene si te uram.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează