FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GLORIA ELIMINĂ STEAUA LA PENALTY-URI ÎN CUPĂ!

Pădureanu: "Nu mă pricep la arbitraj, dar Kovacs mi s-a părut foarte bun aseară"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2009 00:00

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a comentat calificarea echipei sale în sferturile de finală ale Cupei României şi spune că prestaţia lui Istvan Covacs în partida cu Steaua nu poate fi pusă sub semnul întrebării.

"Secretul rezultatelor bune din ultimul timp? Ne-am revizuit atitudinea faţă de fotbalişti şi i-am dat încredere totală lui Halagian. Experienţa sa ne este de mare folos şi îl susţinem indiferent de hotărîrile pe care le ia. Nu cred că Gloria a fost superioadă Stelei, am făcut o primă repriză foarte bună, iar a doua şi prelungirile cred că au aparţinut roş-albaştrilor.

Nu mă pricep la arbitraj, fazele pe care le incriminează Steaua sînt sensibile. E un obicei la noi ca atunci cînd nu iese bine să fie dată vina pe brigada de arbitri. Nu cred că prestaţia lui Kovacs a decis soarta calificării, la eliminări a avut dreptate, iar alte decizii majore nu cred că-i pot fi imputate. Mie mi s-a părut că a condus foarte bine jocul.

Oricum, cred că ar trebui să vorbim mai mult despre fotbal. Primele 45 de minute ale jocului de ieri au oferit cel mai bun fotbal jucat la Bistriţa în ultimii 10 ani", a spus Pădureanu pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
mich
mich  •  29 Octombrie 2009, 16:08

Gloria, joc foarte bun. Felicitari.

 •  29 Octombrie 2009, 15:13

Medicamente, medicamenteeeeeeeeeee ... Ati pierdut si gata. Nu mai cautati scenarii S.F. Uitati-va in tzarcul(pardon ograda am vrut sa zic) vostru/voastra. Ati ratat ca oile mai ales oaia dayro. Daca intrau 2 mingi a lui dayro si castigati meciul nu v-ati fi lamentat la 2 penaltyuri virtuale. Si Plesan trebuia sa fie eliminat si a scapat. Arbitru a gresit in ambele sensuri dar nu cred k a gresit voit. Decat penalitatea aia de austriac de la steaua-rapid mai bine 'romanul' nostru.

 •  29 Octombrie 2009, 14:41

CFR a masluit meciurile de la Ploiesti si Bistrita pentru a castiga Cupa Romaniei, pentru a 3-a oara consecutiv. Aooooleo am visat urat , hai ca-mi bag o petarda pe la spate si imi revin, am scapat de Cupa dar am nevoie de senzatii tari. medicamente, s-au scumpit medicamentele !!! ungurii, evrei NOI SUNTEM FRUNCEA CU BALENA LA CONDUCERE :)))) CEAU

Vezi toate comentariile (11)
Comentează