FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UTA - FCSB 2-2

FOTO 4 cartonașe roșii în finalul nebun din UTA - FCSB, două venite pentru gesturi batjocoritoare identice! » Dică acuză: „A fost prea de tot!”

Bouhenna, eliminat pentru un gest batjocoritor +24   FOTO
Bouhenna, eliminat pentru un gest batjocoritor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 22:55 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 23:28

UTA și FCSB remizat, scor 2-2, în prima rundă a grupei B din Cupa României. Rachid Bouhenna și Andrei Chindriș au văzut cartonașe roșii pentru proteste ironice, iar Risto Radunovic și Octavian Popescu au fost eliminați pentru faulturi de joc. 

Rachid Bouhenna, fundașul central despre care Gigi Becali a spus că nu vrea să îl mai vadă la FCSB, a prins al doilea meci în ultima săptămână. A fost integralist în umilința cu Silkeborg de pe arena Națională, scor 0-5, iar Dică l-a trimis din primul minut și cu UTA, în Cupa României.

Prestația apărătorului a fost din nou dezastruoasă. S-a avântat aiurea în atac și a pierdut baloane la mijloc, a executat lamentabil o lovitură liberă în minutul 78, iar în minutul 83 și-a completat seara nefastă.

Bouhenna și Chindriș, eliminați stupid în UTA - FCSB 

Rachid s-a prefăcut că execută o lovitură liberă din propria jumătate, i-a făcut semnul OK arbitrului, care îi ceruse să se grăbească, dar în ultimul moment s-a îndepărtat de minge și l-a lăsat pe portarul Vlad să bată. „Centralul” Adrian Cojocaru i-a arătat primul cartonaș galben. Bouhenna s-a dus spre arbitru și l-a aplaudat ironic, un gest considerat batjocoritor și taxat cu al doilea avertisment, implicit cu o eliminare.

4 cartonașe roșii în finalul nebun din UTA - FCSB, două venite pentru gesturi batjocoritoare identice! » Dică acuză: „A fost prea de tot!”
Momentul în care Bouhenna aplaudă ironic arbitrul / FOTO: Captură @Prima SPort.

La doar 5 minute distanță, Andrei Chindriș, fundaș aflat pe banca celor de la UTA, a comis exact aceeași gafă. A primit galben pentru proteste, apoi l-a aplaudat în bătaie de joc pe Cojocaru. Urmarea a fost, evident, identică.

În prelungirile partidei, Risto Radunovic a fost și el eliminat. Al doilea cartonaș galben a fost primit pentru stoparea unei acțiuni periculoase de atac a gazdelor. 

4 cartonașe roșii în finalul nebun din UTA - FCSB, două venite pentru gesturi batjocoritoare identice! » Dică acuză: „A fost prea de tot!”
Cartonașul roșu văzut de Radunovic

În al 4-lea minut adițional, Octavian Popescu a văzut și el al doilea cartonaș gaben, pentru o intrare întârziată asupra lui Dobrescu. În acel moment, FCSB avea 3 oameni în minus pe teren. La faza imediat următoare, Postolachi a stabilit scorul final, 2-2!

În week-end, FCSB se va deplasa pe terenul lui Sepsi, în Liga 1. Nicolae Dică a fost extrem de nervos la interviul de după meci, acuzând că nu îi va putea folosi pe Bouhenna, Radunovic și Octavian Popescu: „Pe asta nu o mai făcusem până acum! Nu am comentat arbitrajul, dar asta e prea de tot!”. 

Citește și alte știri din Cupa României:

CS Ocna Mureș - Chindia 1-0  » Prima înfrângere a lui Toni Petrea la Chindia este una rușinoasă
Ocna Mureș - Chindia 1-0
CS Ocna Mureș - Chindia 1-0 » Prima înfrângere a lui Toni Petrea la Chindia este una rușinoasă
Hermannstadt - Universitatea Craiova 0-2 » „Leii” lui Rădoi câștigă duelul de Liga 1 din grupele Cupei României
HERMANNSTADT - CSU CRAIOVA 0-2
Hermannstadt - Universitatea Craiova 0-2 » „Leii” lui Rădoi câștigă duelul de Liga 1 din grupele Cupei României

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
parpalache
parpalache  •  20 Octombrie 2022, 14:30

Parca regulamentul prevedea ca daca o echipa are trei eliminari,arbitrul fluiera intreruperea meciului,iar comisia de disciplina dicteaza pierderea meciului cu 3-0!

VanBasten
VanBasten  •  20 Octombrie 2022, 13:50
Postat de planetfun pe 20 Octombrie 2022, 10:39

Glume de ***.

E ok, nu avem toti gusturi bune si simtul umorului. Gigi sigur are ca doar a cumparat cu bani multi o echipa ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  20 Octombrie 2022, 11:53
Postat de planetfun pe 20 Octombrie 2022, 10:39

Cum ma sa te cheme vasile roaita ?

Cum ba sa te cheme planetfun?mai degraba ti se potriveste cardanfun bai planetara re conditionata.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează