FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - CRAIOVA

VIDEO Pavel Badea pune presiune pe jucători înainte de finala Cupei: „Dacă nu câștigăm, sezonul e ratat!” + „Palmaresul este la CSU”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 18:56 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 19:39

Astra și CS Universitatea Craiova joacă de la ora 20:30 în finala Cupei României, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. 

  • Meciul e liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Digi Sport 1, Look Sport+ și Telekom Sport 1.

Partida poate reprezenta salvarea sezonului pentru cele două echipe, după ce oltenii au ratat câștigarea titlului, iar giurgiuvenii au retrogradat.

VIDEO Pavel Badea: „Dacă nu câștigăm, sezonul e ratat!” + „Palmaresul este la CSU”

Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a vorbit despre duelul de la Ploiești și a explicat că prezența fanilor va fi un factor decisiv în stabilirea câștigătoarei. În plus, fostul fotbalist susține că echipa din Liga 1 este cea care are palmaresul Științei. 

„Statutul de favorit te încarcă, ai foarte multă responsabilitate. Sper ca jucătorii să treacă peste această responsabilitate, peste acest statut de favoriți, şi să câștige Cupa. Pentru că altfel va fi un sezon pierdut pentru Universitatea. 

În Liga 1 ne aflăm mult sub ceea ce ne dorim, aşa că acum Cupa este ultima variantă de a salva acest sezon. Sper să câştige Cupa, altfel ar fi trist pentru noi. Sper ca jucătorii să dea dovadă de mult mai multă determinare şi implicare decât în ultimele meciuri.

Prezenţa spectatorilor va fi o presiune în plus. Să joci cu spectatori, după un an, creează un spirit de competiţie mai mare decât până acum. Aici se va vedea valoarea şi spiritul de luptă al celor două echipe. Aici cred că se va face diferenţa. Echipa care se va adapta mai bine la prezenţa publicului va fi cea care va câştiga”, a spus Pavel Badea.

 Palmaresul este al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, care aparține de Ministerul Educației și în timpul căruia s-au făcut marile performanțe. Există un contract de asociere între CS Universitatea Craiova, Primărie și clubul din Liga 1
– Pavel Badea

Citește mai multe știri despre Cupa României: 

CS U Craiova „atacă” Ploieștiul cu Craioveanu în frunte: suporterii au cumpărat toate biletele pentru finala Cupei României

Dezamăgit de Craiova, Ouzounidis e îngrijorat: „În urmă cu două săptămâni aș fi spus că putem câștiga finala cu Astra”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
george_br
george_br  •  22 Mai 2021, 22:34
Postat de suporterucv pe 22 Mai 2021, 19:52

Da domnule, „propRietate”. Am scris repede... Imi pare bine ca n-ai gasit altceva in neregula, in afara lipsei unui „r” dintr-un cuvant :)

Te bucuri in van, puiule... Aia a fost doar o mica, dar importanta eroare de exprimare(si nu e cauzata de tastare grabita, asuma-ti!). In rest insa, daca era sa corectez, trebuia sa-ti tai toata pagina. Erau numai bazaconii!

suporterucv
suporterucv  •  22 Mai 2021, 19:52
Postat de george_br pe 22 Mai 2021, 19:18

"Proprietate", prietene... "proprietate"... E simplu!

Da domnule, „propRietate”. Am scris repede... Imi pare bine ca n-ai gasit altceva in neregula, in afara lipsei unui „r” dintr-un cuvant :)

2284730755005067
Gabriel-Ciprian Gheorghe  •  22 Mai 2021, 19:32
Postat de suporterucv pe 22 Mai 2021, 17:47

Da bre, a existat intre 1991 si 2013 un club care s-a numit (IN MOD ILEGAL) Universitatea Craiova !! De ce ilegal ? ... Pt ca daca era legal nu mai pierdea marca in justitie. !! Vobim aici, evident, de fosta FCU (acum in faliment). Tocmai de aceea, palmaresul este disputat pe perioada 48-91. Din 1991 incoace, palmaresul este al fostei FCU !! Si da...in mod clar toti am iubit si sustinut acea echipa !!! Pentru noi aia era Universitatea adevarata . Nu aveau treaba suporterii si nu aveau de unde sa stie ce nereguli juridice si administrative s-au facut atunci cand s-a separat sectia de fotbal de clubul mama - CSU. Speta seamana cu cea de la Steaua / Fcsb. De altfel, fanii lui CSU de acum sunt aceiasi (in mare proportie) cu cei ai fostei FCU !!! Din cei 30 mii prezenti la un derby pe Oblem, mare parte din ei au fost si la derby-urile din anii 1995, 1998, 2000, 2009 etc.. Asta-i realitatea, dar unii nu vor s-o recunoasca.

Cu siguranță în momentul privatizării cluburilor s-au făcut și greșeli.Si da, suporterii nu aveau de unde să știe.In schimb FRF,LPF știau asta.Au organizat competiții cu echipele aste că fiind continuatoarele.Inclusiv în competițiile europene,aceste echipe au fost considerate drept continuatoare.Pai daca ne legăm de legalitate...înseamnă că toata activitatea fotbalistică din Romania este compromisă.Tot ce s-a desfășurat după 91 este ilegal.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close