FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ȘAISPREZECIMI

Performanță veche de 14 ani egalată azi în Cupa României! Cine a fost ultimul jucător care a reușit asta

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 21:27

Nelu Bucă a fost eroul lui AS Slobozia astăzi, reușind să marcheze toate cele patru goluri ale echipei sale în meciul cu ASA Târgu Mureș, 4-0, în șaisprezecimile Cupei.

Fotbalistul de 32 de ani care a cochetat și cu prima echipă a lui Dinamo a egalat astfel o performanță veche de 14 ani în fazele superioare ale Cupei României. 

Pe 22 octombrie 2003, în meciul Tricotaje Ineu - Poli AEK Timișoara, încheiat 2-11, Ciprian Cornel Prodan, jucătorul bănățenilor, reușea să înscrie de patru ori, lucru care nu s-a mai repetat până astăzi, când Bucă a înscris de tot atâtea ori. 

Fotbalistul și-a început cariera la Dinamo și a mai jucat până acum la Otopeni, Dacia Unirea Brăila, Chindia Târgoviște și Înainte Modelu. Nelu Bucă a ajuns la Slobozia în vara acestui an.

Vezi aici toate rezultatele zilei din Cupă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează