FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CLUJ - STEAUA 0-1

Probleme de arbitraj la U Cluj - Steaua » Un jucător al roș-albaștrilor trebuia să fie eliminat

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2015 10:46

Steaua a trecut cu greu de U Cluj, în șaisprezecimile Cupei României, grație golului lui Tahar, din minutul 81.

În timpul meciului au fost și cîteva greșeli de arbitraj, iar în minutul 71, arbitrul Denis Haidiner a luat o decizie greșită.

"Centralul" de doar 23 de ani nu i-a acordat un cartonaș galben lui Nicandro Breveeld după un fault din spate al acestuia asupra lui Calcan.

Mijlocașul Stelei mai avea un avertisment din prima repriză ceea ce înseamnă că ar fi trebuit să fie eliminat. Haidiner a fluierat fault, însă l-a iertat pe Breeveld de cartonașul galben.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
sa.ne.plangem.de.romania
sa.ne.plangem.de.romania  •  25 Septembrie 2015, 15:45
Postat de vasy86le pe 25 Septembrie 2015, 15:09

Daca era invers, ai mai fi zis la fel? nuu, ai fi sarit la gatul arbitrului, ai fi cerut executarea lui, asa cum cere argatseala.

Uita-te in propria ograda, la Botosani mai trebuia sa va elimine un om, dar nu s-a facut atata tam tam. Ramaneati fara jucatori in lot dupa cei 3 cu Clujul.

vasy86le
vasy86le  •  25 Septembrie 2015, 15:09
Postat de robotzel pe 25 Septembrie 2015, 12:39

o sa va rog sa urmariti un meci din campionate precum anglia, franta, germania sau italia. daca pentru fiecare fault din spate s-ar da cartonas galben atunci aproape nici un meci nu ar mai ajunge la minutul 90 din cauza prea multor jucatori eliminati de la una dintre echipe. nu orice fault din spate este sanctionat cu cartonas galben. sunteti prea imbecili sa intelegeti asa ceva. la fel de bine se da cartoas galben pentru tragere de timp. daca pentru fiecare tragere de timp s-ar da cartonas galben la portar care intarzie sa execute un aut de poarta atunci ar trebui ca fiecare echipa sa aiba cel putin 3 portari ca rezerva sa ii poata introduce in teren. cititi regulamentul prin prisma literei de regulament insa nu se poate aplica exact asa.

Daca era invers, ai mai fi zis la fel? nuu, ai fi sarit la gatul arbitrului, ai fi cerut executarea lui, asa cum cere argatseala.

acc_adrian
acc_adrian  •  25 Septembrie 2015, 14:23

Interesat cu atunci cand greselile sunt *** "in toate campionatele se mai greseste","si arbitrii sunt oameni", si alte "cliseuri" de doi bani.... Dar daca cumva greselile sunt impotriva ***, "sa fie dat afar din arbitraj", "sa fie suspendat pe viata", "sa-l ardem pe rug", "sa-l tragem pe roata" ... zic doar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează