FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ADVERTORIAL

Rapid este singurul club din Romania ce are o minge oficiala dedicata de joc!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

"Mingea se numeste Rapid PowerCat 1.10 si a fost prezentata pentru pentru prima data in cadrul meciului Rapid - Steaua din campionat, din 8 noiembrie.

Este realizata din 20 de panouri turnate, de forme si marimi diferite, modul lor de imbinare fiind elementul cel mai important de diferentiere fata de alte mingi . 8 dintre ele au forma triunghiulara si sunt separate de celelalte 12 de forma dreptunghiulara, lasand intre ele adancituri vizibile, fara cusaturi .

Pe langa designul de imbinare al celor 20 de panouri, grafica a fost gandita pentru a mari vizibilitatea: 6 dintre panouri sunt de culoare visinie, 3 pe fiecare jumatate, pozitionate sub forma de" Z". Aspectul este surprinzator si permite urmarirea cu usurinta a traiectoriei mingii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
kevinprince
kevinprince  •  12 Noiembrie 2010, 00:16

le-au facut minge cu mult alb sa nu se loveasca intre ei ca is cam negri...si nu ma refer la cesinha si marcos antonio..=))

liviuemil
liviuemil  •  11 Noiembrie 2010, 23:45

Cu asta au luat-o astazi sau a fost alta??????????

ciupi0812
ciupi0812  •  11 Noiembrie 2010, 19:50

dupa poarta, acum mingea! daca iese nasol, maine vom citi despre fanioanele arbitrilor de linie, sau ca tudor a avut fluier cu tonalitate prea inalta!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează