FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - POLI IAȘI 0-1

RAPID - POLI IAȘI 0-1 // Andrei Cristea dezvăluie: „Am semnat cu Rapid, păcat că nu am ajuns și acolo”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 23:05

Andrei Cristea, 35 de ani, a fost „călăul” Rapidului în confruntarea câștigată cu 1-0 de Poli Iași, în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. 

Golgeterul din sezonul 2009-2010 de Liga 1 și-a arătat experiența superioară și a scos un penalty, pe care tot el l-a executat, tranșând calificarea în optimi. 

După meci, „veteranul” din atacul lui Poli Iași a făcut o dezvăluire surprinzătoare, mărturisind că a semnat în trecut cu Rapid, fără însă ca transferul să se mai materializeze. 

Cu Rapid am semnat, chiar am avut nişte contracte acasă, din păcate nu a fost să fie, este o poveste veche. Poate este un regret că nu am jucat şi pentru Rapid, dar acolo unde am fost întotdeauna am încercat să las urme”, a spus Andrei Cristea, potrivit TV Telekom Sport.  

FCM Bacău, FCSB, Poli Timișoara, Dinamo, Karlsruher, FC Brașov, Gabala, Salernitana, Martina Franca, Poli Iași și CS Universitatea Craiova sunt echipele pe care și le-a trecut în CV talentatul atacant născut la Bacău. 

Vezi și: 

RAPID - POLI IAȘI 0-1 » „Bătrânul” de serviciu Andrei Cristea îi scoate pe giuleșteni din Cupă » Cronică de Marius Mărgărit: Rapid plătește prețul proverbialei sale boemii și al lipsei de experiență

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
gabonne1982
gabonne1982  •  27 Septembrie 2019, 11:21
Postat de steaua.libera pe 26 Septembrie 2019, 23:52

Ar fi fost un Plesan 2. Oricum, respect. O carieră frumoasă.

Si R.Baggio a jucat pentru Fiorentina,Juventus,Milan,Inter si nu mai este "Plesan 2".Mai terminati odata cu mentalitatile astea idioate.Cristea n-a spus ca este simpatizant al Rapidului, ci doar ca regreta ca n-a jucat si la Rapid

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Septembrie 2019, 23:52

Ar fi fost un Plesan 2. Oricum, respect. O carieră frumoasă.

legoolas
legoolas  •  26 Septembrie 2019, 23:50

Respect Andrei Cristea!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează