FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  16-IMI

RAPID - POLI IAȘI // Daniel Pancu, deranjat de o întrebare înainte meciul din Cupa României: „Surpriză dacă batem Poli Iași?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 11:29

Rapid va juca joi, de la 18:45, contra celor de la Poli Iași, în 16-imile Cupei României. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport. 

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a fost întrebat azi despre duelul cu formația la care a început cariera de fotbalist și dacă ar fi o surpriză dacă giuleștenii câștigă, iar acesta a părut deranjat de întrebarea primită.  

Surpriză? Nu, nu ar fi o surpriză! Ei sunt favoriți doar pe hârtie, dar se poate întâmpla orice. E un singur meci. Poli Iași are un fotbal bun, se vede mâna antrenorului. În ultima vreme nu au avut rezultatele dorite. 

Echipa noastră încă nu e la nivelul maxim. Suntem bine, dar puteam fi și mai bine. Până acum, la niciun meci nu am avut tot lotul valid. Nici la meciul cu Iași nu voi avea toți jucătorii”, a spus Daniel Pancu la TV Digi Sport. 

„Mircea Lucescu poate veni și antrenor. Nu e nicio problemă. Noi, antrenorii, azi suntem, mâine nu mai suntem. Asocierea cu Lucescu reprezintă o lovitură, atât pe plan național, cât și internațional. Dar nu-l văd să vină în gropile din Regie și să se implice la o echipă pe care nu o cunoaște”
- Daniel Pancu , antrenor Rapid

VEZI ȘI:

VIDEO Daniel Pancu s-a enervat după victoria cu Buzău: „Lăsați-mă cu toți foștii rapidiști! Sunt sătul” » Anunță tactica pentru meciul din Cupă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  25 Septembrie 2019, 15:17

Vreau si eu ce a fumat pancu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează