FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RAPID - POLI IAȘI

RAPID - POLI IAȘI // VIDEO Daniel Pancu își mobilizează jucătorii cu un superclip motivațional: „Urcați-ne pe garduri! Să tremure chiloții pe ei”

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 13:35

Rapid - Poli Iași, duelul de joi din șaisprezecimile Cupei României, surescită o emulație imensă în rândul failor giuleșteni, care sunt din nou față în față cu un meci cu miză contra unei echipe de primă ligă. 

  • Rapid - Poli Iași, duel din șaisprecezimile de finală ale Cupei României, se joacă joi, la Buzău, de la ora 18:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, Look Sport și TV Telekom Sport 

Pentru a-și capacita jucătorii în perspectiva meciului cu Poli Iași, Daniel Pancu a apelat la o metodă clasică: le-a pregătit acestora un clip motivațional. Acesta conține fragmente cu victoriile din campionat, imagini cu galeria, dar și speech-uri ale tehnicianului din vestiar.

„Galeria Rapidului va învia fotbalul românesc”, „ Când văd vișiniul, să tremure chiloții pe ei!” sau „Urcați-ne pe garduri!” sunt doar câteva dintre motto-urile prezente în clip. 

Vezi și: 

Rapid, negocieri pentru un transfer surpriză! Giuleștenii îl vor pe Facundo Piriz, jucător cu 21 de meciuri în Ligue 1 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
magura
magura  •  26 Septembrie 2019, 13:58

HAI RAPID!

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  25 Septembrie 2019, 20:53

:))) Va rupem ...4-1 va dam...Nici nu-mi fac griji.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează