FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ

Fanii lui CFR au răbufnit la adresa lui Mutu » Vor să fie înlocuit cu un fost antrenor al clujenilor

Adrian Mutu/ foto: Imago Images
Adrian Mutu/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 09:09 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 09:25

CFR Cluj a pierdut cu Corvinul, scor 0-4, în sferturile Cupei României Betano. Iar fanii ardelenilor au răbufnit și îi cer demisia lui Adrian Mutu.

Antrenorul lui CFR Cluj a anunțat la finalul meciului de la Hunedoara că se gândește să își dea demisia și îi va comunica decizia patronului Nelu Varga miercuri. El e dezamăgit de atitudinea jucătorilor din meciul cu Corvinul, echipă de Liga 2, declarând că se simte „umilit”.

S-au atacat între ei și au început să plângă » Ce s-a întâmplat pe teren imediat după Corvinul - CFR Cluj 4-0
Corvinul - CFR Cluj 4-0
S-au atacat între ei și au început să plângă » Ce s-a întâmplat pe teren imediat după Corvinul - CFR Cluj 4-0

Fanii lui CFR Cluj îi cer demisia lui Adrian Mutu și îl vor pe Dan Petrescu

Pe lângă demisia lui Mutu, fanii celor de la CFR Cluj mai au o dorință. Și anume, ca Dan Petrescu să se întoarcă la echipă. El o pregătește pe Jeonbuk, din Coreea de Sud.

Suporterii lui CFR au luat cu asalt pagina de Facebook a clubului:

  • „Petrescu, iartă-ne! «Briliantule», demisia dacă ai coloana!”
  • „Demisia Mutu, singurul care poate resuscita CFR e Petrescu”
  • „Dane, unde ești?”
  • „Să vină SuperDan
  • „Mutu trebuia lăsat în Hunedoara”

Adrian Mutu ia în calcul să își dea demisia după Corvinul - CFR Cluj 4-0

„A fost roșu clar la Tachtsidis. I-a spart nasul, i-a sărit sânge. Nu am prea multe de spus. Am venit la interviu din respect pentru voi și competiție. Am fost penibili! Mai rău decât a fi penibili nu se poate! Nu pot găsi scuze, chiar dacă am avut eliminat și s-au accidentat Camora, Mogoș.

Echipa trebuia să joace în 10 cu un adversar de Liga 2. Am văzut că alții pot. Trebuia să joace, chiar și fără antrenor pe bancă, cu om în minus, trebuia să joace fotbal. Avem o problemă de atitudine. Începând de la meciul cu Sepsi simt asta.

Voi anunța ce decizie iau. Eu mă simt umilit. Nu se poate! Mâine (n.r. - miercuri) anunț clubul. Tot bugetul lor e cât 3 jucători de la noi.

Nu se poate așa ceva! Sunt umilit. Nu cred că aș putea să îi iert pe jucători după acest eșec. Era foarte important meciul, nu se respectă culorile clubului, nu sunt respectat eu.

În cariera mea de jucător, de antrenor, chiar dacă am pierdut, am avut o altă abordare. Mă gândesc bine în seara asta, mâine anunț clubul”, a declarat Mutu, la flash-interviu, la DigiSport.

VIDEO. Ioan Andone, la masă cu Mircea Lucescu înainte de Corvinul - CFR Cluj

Citește și:

Încă o PATĂ pe cariera de antrenor a lui Adrian Mutu » Umilit la Hunedoara, „Briliantul” o ține din eșec în eșec: ce alte fail-uri mai are în CV
CORVINUL - CFR 4-0
Încă o PATĂ pe cariera de antrenor a lui Adrian Mutu » Umilit la Hunedoara, „Briliantul” o ține din eșec în eșec: ce alte fail-uri mai are în CV
Florin Maxim, antrenorul care a surclasat-o pe CFR Cluj, îi sfătuiește pe ardeleni: „Mâine l-aș transfera”
CORVINUL - CFR 4-0
Florin Maxim, antrenorul care a surclasat-o pe CFR Cluj, îi sfătuiește pe ardeleni: „Mâine l-aș transfera”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
rav410wrc
rav410wrc  •  03 Aprilie 2024, 14:18
Postat de rav410wrc pe 03 Aprilie 2024, 13:24

Alooo, care "fani" ?!? ;)))

Ca Tibi, Mosh, Catalin, Danut, Veres, Zeama, Rocky samd, sunt cu totii olteni de mici, de vreo 2 saptamani incoace !! :))) In toamna au fost KFRisti, iarna rapidisti, iar acu' de cand se facu primavara, CSUisti !! ;)))

rav410wrc
rav410wrc  •  03 Aprilie 2024, 13:24

Alooo, care "fani" ?!? ;)))

magic4ever
magic4ever  •  03 Aprilie 2024, 12:59
Postat de brentford pe 03 Aprilie 2024, 11:26

Acum,sincer...putea sa fie si Dica pe banca CFR-ului. Cand o iei in freza violent de la o divizionara B este 100% vina jucatorilor. CFR trebuia sa bata Corvinul si in 7 jucatori de camp. Mutu s-a inhamat la treaba cu o echipa pe jumatate din ce avea Dan Petrescu. Multi batrani cu personalitate si straini pentru care conteaza doar marafetii...

Corvinul nu este o echipa oarecare din B, Maxim face o treaba foarte buna la echipa, nu degeaba a fost dorit de mai multe echipe din liga 1...nu le lua din merite hunedorenilor ca trebuia sa fie batuti si in 7 oameni de CFR,pun pariu ca nici FCSB nu castiga in 10 oameni la Hunedoara

Vezi toate comentariile (18)
Comentează