FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO 2-2

Rednic, mulțumit de prestația jucătorilor din semifinala cu Steaua: "Avem echipă, lăsaţi-ne să jucăm în Europa!"

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2016 00:00

Mircea Rednic s-a arătat mulţumit de prestaţia formaţiei sale şi face un nou apel către conducerea FRF pentru a lăsa Dinamo în cupele europene.

- Domnule Rednic, unde s-a scris istoria acestui meci?
- Sunt multe de spus, dar în primul rând cred că noi am făcut un meci fantastic, am jucat foarte bine, mai ales la mijlocul terenului. Bine, ne-a ajutat foarte mult şi eliminarea lui Bourceanu.

- A contat atât de mult?
- Da, am avut un avantaj mare. Am ştiut să gestionăm bine repriza secundă, iar golul nostru de 2-2 a venit firesc, am dominat, am împins jocul.

- Aveţi vreun remarcat?
- Echipa, dar vreau să spun despre Ekeng că a făcut un meci fabulos, mai ales că el a revenit după probleme medicale. Am fost buni, chiar avem o echipă frumoasă.

- Accidentarea lui Steliano Filip v-a dat planurile peste cap?
- Problemele au început de dimineaţă, când l-am pierdut pe Paul Anton, apoi în minutul 12 s-a accidentat şi Filip, parcă Dumnezeu a făcut echipa.

- Aţi forţat pe final cu doi atacanţi.
- Era normal, aveam nevoie să marcăm. Şi dacă nu se accidenta Hanca, tot cu două vârfuri jucam, îl băgam pe Essombe în locul lui Marc.

- Puljici din nou decisiv, mai poate Dinamo să-l ţină şi din vară?
- El îşi doreşte să continue la Dinamo, se simte bine, la fel şi cei din familia lui, vom face toate eforturile să-l păstrăm.

- Cât de mare e performanţa aceasta?
- Ne-am calificat în finală, dar n-am luat trofeul, eu vreau să câştig Cupa. Vom avea în finală peste 30.000 de suporteri, nici nu mă interesează cu cine jucăm, fiindcă vom fi foarte puternici alături de fanii noştri. Tocmai de-asta fac un apel la domnul Burleanu, la domnul Duru, lăsaţi-ne în Europa, vedeţi ce suporteri avem, ce echipă frumoasă avem, ar fi păcat să fim blocaţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
faneatikul
faneatikul  •  22 Aprilie 2016, 03:34
Postat de Robert Damian pe 21 Aprilie 2016, 09:06

Unde sa jucati??????In EUROPA???????????SARACII,RASII ROMANIEI !!!!! Mai bine continuati sa va pregatiti de LIGA MAGIUN!!!!!!!!Acolo,in europa aia din capul vostru,ARBITRII NU AJUTA SECURISTI SAU MELITENI !!!Ramaneti mai bine cu.......PREGATIRILE!!!!RASII ROMANIEI SI-AI EUROPEI,dimamu !!!!

Rashii padurii sunteti voi. In 7 meciuri nu ati fost in stare sa bateti o echipa deabia iesita din insolventa, cu jucatori adusi liberi de contract de prin containarele vapoarelor. In 7 meciuri avem 1 victorie si 6 egaluri. Rushinos pentru rashii padurii. Bogatii din carton care sunteti. Si stai linistit ca in Europa, Rosenborg,Partizan si Ludogorets stiu ca voi sunteti rashii padurii ai romaniei, nu Dinamo.

alexdin
alexdin  •  21 Aprilie 2016, 21:39
Postat de Vladimir Bogdan pe 21 Aprilie 2016, 16:12

cine nu vă lasă, Strâmbule? plătiți-vă datoriile și apoi....

Le-a platit, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  21 Aprilie 2016, 16:12

cine nu vă lasă, Strâmbule? plătiți-vă datoriile și apoi....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează