FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSP

Rednic și-a stabilit tactica pentru meciul cu Steaua: "Așa trebuie să jucăm" » Cine va fi titular în ofensivă

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 15:25

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre meciul cu Steaua, din returul semifinalei Cupei României, și spune că acesta va fi cel mai greu meci al sezonului.

"Este cel mai important meci și cel mai greu. Vrem sâ ne calificăm în finală. Trebuie să marcâm cel puțin un gol. Nu consider că am jucat de prea multe ori cu Steaua. Sunt meciuri frumoase și interesante. Aș dori cât mai multe meciuri cu Steaua. Puteam să mai jucăm unul, în finala Cupei Ligii, dar în turul cu Chiajna nu am vrut eu, iar la retur nu a vrut arbitrul.

Dinamo este pe drumul bun. Ne este foame de trofee și vrem sâ câștigăm Cupa. Dacă ne calificăm, putem câștiga și finala. 

Este o șansă pentru steliști să se reabiliteze în fața fanilor și a patronului. Vor reacționa după înfrângerea cu Astra și vor juca cu ambție și vor fi agresivi.

Va fi greu pentru noi, având în vedere că trebuie să înscriem. Trebuie să fim mai ofensivi decât în celelalte meciuri. Vom juca doar cu un atacant. «Bizonul» va evolua pentru că este rândul lui", a spus Rednic la conferința de presă.

Meciul Steaua - Dinamo va avea loc miercuri, de la ora 21:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. În tur, scorul a fost 0-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
eucutine
eucutine  •  19 Aprilie 2016, 18:13
Postat de dinamovist_rau pe 19 Aprilie 2016, 16:59

Este cel mai important sa fim uniti si sa ne imbratisam si mai puin important daca terminam pe 4 sau pe 5 pentru ca oricum pe noi nu ne intereseaza trofeele si toate tinichelele .

fcsp-istilor, fiti uniti ca astia: http://i.imgur.com/87ebgJq.jpg

1425838917717550
John Milne  •  19 Aprilie 2016, 17:59

De ancheta DNA-ului impotriva fratilor negoita ce ne puteti spune ?

dinamovist_rau
dinamovist_rau  •  19 Aprilie 2016, 16:59

Este cel mai important sa fim uniti si sa ne imbratisam si mai puin important daca terminam pe 4 sau pe 5 pentru ca oricum pe noi nu ne intereseaza trofeele si toate tinichelele .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează