FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 0-0

Reghecampf e nemulțumit de rezultatul cu Dinamo: ”Nu e posibil să ratăm atât!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 00:00

Antrenorul Stelei s-a arătat nemulțumit și de terenul din Ștefan cel Mare.

- Domnule Reghecampf, cum vi s-a părut meciul?
- Mai mult noi am încercat să jucăm, Dinamo s-a închis. S-a apărat foarte bine, e adevărat, dar trebuia să marcăm. Am avut șanse destule. Asta nu-mi convine, că irosim prea ușor situații clare.

- Ce v-a plăcut?
- Mă bucur că jucătorii care vin după o perioadă lungă de pauză au jucat bine astăzi. Singura nemulțumire, v-am zis, e că am ratat prea multe ocazii. Și ocazii simple!

- Gazonul a arătat rău. A influențat jocul?
- Problema e că nu prea se poate juca pe un asemenea gazon, e prost de tot. E foarte greu! Există în București un stadion nou, cu un gazon perfect, și acela este închis!

- E închis pentru că nu s-a rezolvat încă problema avizului ISU.
- Primarul interimar al Bucureștiului, în loc să posteze pe Facebook, ar trebui să facă ceva și să rezolve problema! Sau să facă spitale pentru nou-născuți în loc să dăm 200 de milioane pe un stadion închis! Văd că e o problemă mare cu spitalele, măcar să investească în așa ceva, dacă stadioanele nu se pot folosi.

- De ce nu a jucat Marica?
- Avem meciuri din trei în trei zile, când am ales formula de start m-am gândit și la meciul cu Dinamo din campionat. Marica va fi pe teren duminică și sper să marcheze. El vine după o perioadă de pauză și-i trebuie mai mult timp pentru refacere.

- Chipciu a făcut încă un meci slab.
- Trebuie să-l înțelegeți, nu e corect să-l judecați așa de fiecare dată! Alex a jucat trei meciuri în ultimele patru luni, e normal să aibă probleme, să necesite un timp revenirea lui.

- Cum ați reacționat la bara lui Stanciu?
- Mai mult m-am manifestat la ocazia lui Enache decât la bara lui Stanciu. A centrat perfect Adi Popa, păcat că nu a înscris Gabi, a trimis cu capul pe lângă poartă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
867325516660092
Gheorghe Milovan  •  04 Martie 2016, 11:03

Banii sunt ai lui Becali, aşa că , moral, are dreptul să hotărască formula de echipă. Dar pentru Chipciu şi Bourceanu aruncă banii pe fereastră. A se vedea notele acestora în ultimele meciuri.

valiza.epo
valiza.epo  •  04 Martie 2016, 09:58
Postat de dincolodenori pe 04 Martie 2016, 09:21

Incapatanarea lui Reghe de al introduce meci de meci deja devine enervanta.Lasa-l bre pe margine si baga-l in minutul 60 ce naiba este asa greu?Oricum un meci banal ,vai mama lor si unii si altii...

Ordinele se executa...

valiza.epo
valiza.epo  •  04 Martie 2016, 09:57

Ba e posibil! In alte meciuri ati ratat mult mai mult!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează