FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - PETROLUL 3-0

Reghecampf nu mai are nevoie de întăriri după prestaţia Stelei din Supercupă: ”Asta e echipa! Nu mai vreau nimic!”

La finalul meciului, Reghecampf a fost premiat de Olăroiu
La finalul meciului, Reghecampf a fost premiat de Olăroiu

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 iulie 2013 00:53

Euforic, Reghecampf a anunţat că nu mai are nevoie de întăriri şi şi-a asumat penalty-ul ratat de Bourceanu.

- Domnule Reghecampf, putea fi mai bine de atît pentru Steaua?
- Am cîştigat trofeul, deci a ieşit perfect. Dacă vă referiţi la diferenţa de scor, atunci da, putea să fi fost mai mare. Noi am mai avut alte trei-patru situaţii clare, din care ar fi trebuit să mai fi înscris. E un lucru la care trebuie să ne gîndim, să nu mai ratăm atît de mult.

- Inclusiv un penalty s-a ratat. E Bourceanu executantul potrivit?
- Alex a executat slab, dar eu am fost cel care a hotărît ca azi să bată el. Poate am fost neinspirat. Dar tot eu voi alege cine o să tragă următorul penalty.

- Care vi s-a părut momentul esenţial al partidei?
- Manasse, de la Petrolul, a comis două greşeli prosteşti şi a luat două "galbene". Cred că în momentul eliminării lui s-a rupt jocul, din punctul de vedere al Petrolului. Rămaşi în zece, ploieştenii nu prea mai aveau cum să revină.

- Piovaccari a ratat o şansă imensă, în timp ce Nikolici a jucat foarte bine. Muntenegreanul e titular clar?
- În acest moment, Nikolici e atacantul cel mai în formă al nostru, alegerea numărul 1 pentru postul de vîrf. El e şi mai bine pregătit decît Piovaccari. Dar îi urmăresc la fiecare antrenament şi vom vedea ce se va întîmpla mai departe, s-ar putea să se schimbe ordinea la un moment dat, în funcţie de randamentul lor.

- Dacă aţi avea şi bani mulţi, şi putere să faceţi transferuri, pe cine aţi mai aduce?
- Avem şi bani, şi putere, dar nu ne mai trebuie nici un jucător!

- Tănase nu a marcat nici acum, continuă să nu înscrie. Vi se pare în regulă?
- El a dat două pase de gol azi, a făcut un meci foarte bun, a recuperat multe baloane! Nu e obligatoriu ca Tănase să marcheze meci de meci, din moment ce contribuţia lui e oricum foarte importantă.

"Sînt jucători cu oferte tentante din străinătate. Nu eu hotărăsc viitorul lor, ci patronul. Normal că mi-aş dori să nu plece nimeni, dar dacă totuşi vor pleca, vom lua alţii la fel de buni" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Eu zic că n-a fost penalty la faza în care Manasse a luat "roşu". Sper ca domnul Crăciunescu să analizeze corect prestaţia arbitrilor şi să ia măsurile potrivite" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

"Sînt probleme, nu s-au plătit primele de obiectiv din sezonul trecut. Sper ca domnul primar să se ţină de cuvînt şi să vireze banii. Am avut şi alte probleme, dar aceştia au fost jucătorii pe care i-am avut, pe aceştia i-am folosit" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (48)
buerebuistas
buerebuistas  •  11 Iulie 2013, 15:14
Postat de maistor_kokir pe 11 Iulie 2013, 15:10

nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu,totusi petrolul e echipa modesta,acum 2,3 ani nu se stia daca s-a desfiintat sau era in div b ...

Hai sa o luam metodic , erau considerati de specialisti , revelatia campionatului si cea frumoasa echipa , rezultanta : Steaua 3 - 0 Petrolul . Cu placere , anticipat ;)

maistor_kokir
maistor_kokir  •  11 Iulie 2013, 15:10

nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu,totusi petrolul e echipa modesta,acum 2,3 ani nu se stia daca s-a desfiintat sau era in div b ...

buerebuistas
buerebuistas  •  11 Iulie 2013, 15:08

Pintilii : -procentaj pase reusite : 95% - recuperari : 16 Restul e cancan

Vezi toate comentariile (48)
Comentează