FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO 2-2

Reghecampf nu se simte presat de ratarea obiectivelor și dă vina pe arbitraj: "Balaj ne-a luat de proşti!"

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2016 00:00

Reghecampf a acuzat în termeni duri arbitrajul şi susţine că nu simte presiune fiindcă a ratat două din 3 obiective.

- Domnule Reghecampf, după titlu s-a pierdut şi accesul în finala Cupei României. Simţiţi vreo presiune?
- N-am niciun fel de presiune, obiectivul nostru a fost să ajungem cât mai sus. Am preluat echipa de pe locul 6 şi să ne batem la campionat. Ne-am bătut şi încă nu e jucat titlul, sunt multe lucruri pozitive care s-au întâmplat la Steaua în ultimele 3-4 luni.

- De ce v-a eliminat Balaj la pauză?
- Nu ştiu de ce m-a eliminat, l-am întrebat de ce a schimbat cartonaşul galben cu roşu la Bourceanu şi mi-a zis că jucătorul dinamovist are comoţie, dar eu am văzut că a jucat 90 de minute. De unde ştia Balaj că are comoţie, avea probabil RMN-ul lui Gnohere în buzunar, altfel nu-mi explic.

- Gestul lui Bourceanu impunea cartonaş roşu.
- OK, dă-i roşu, dar dă-ne şi nouă penalty la Momcilovici. Îmi spuneţi că era de eliminare la Bourceanu? Dar la Alibec, acum 4 zile, cu Astra, n-a fost de roşu? Atunci a zis că n-a vrut să rupă echilibrul, acum? Păcat de maniera asta a lui Balaj, dar ne-a luat de proşti fiindcă nu l-am criticat după meciul cu Astra, deşi am fi avut motive.

- E un sezon ratat?
- Dacă am fi pierdut aceste meciuri şi adversarul ar fi fost mai bun, nu ziceam nimic, dar aşa, nu pot să accept că am pierdut calificarea pe merit.

- Toate aceste eşecuri credeţi că vor afecta din punct de vedere mental echipa în privinţa luptei pentru locul 2?
- Nu ne va afecta ratarea în finală, mă voi ocupa ca atmosfera la echipă să fie bună pentru ca în finalul campionatului să nu pierdem locul 2.

- De ce l-aţi schimbat pe Marica, n-aţi fost mulţumit de el?
- L-am schimbat pe Marica fiindcă aveam nevoie de un mijlocaş central. Nu l-am scos fiindcă n-a jucat bine, ci din raţiuni tactice.

"Steaua, cea mai dezavantajată"

Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, a atacat dur arbitrajul lui Cristian Balaj: "Au fost multe probleme de arbitraj, dar mi-am schimbat puţin modul în care abordez problemele. Eu am 22 de ani de experienţă în fotbalul autohton şi pot spune că în acest sezon Steaua a fost mai dezavantajată decât în toate celelalte sezoane la un loc. Şi în sezonul regular cu Astra a fost cumplit. Ultimul joc cu Dinamo, în campionat, am avut penalty indiscutabil la Chipciu. Chiar era normal să fie delegat Balaj, care acum trei zile, la Giurgiu, a luat împotriva noastră o decizie capitală? Poate la 0-0 cu Astra, dacă îl elimina pe Alibec, altele erau datele problemei", a spus Stoica.

"Nu ne-am gândit că putem să-l pierdem pe Reghecampf la finalul sezonului din cauza acestor rezultate nefaste, eu încă mai cred în titlu"
Gabi Enache, Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
vasy86le
vasy86le  •  22 Aprilie 2016, 19:24

"Se observa faptul ca Momcilovici isi lasa piciorul stang in gazon, mai incearca un pas, apoi se prabuseste, simuland un fault comis de Marc" Pentru acei fcsb-isti care zic ca au avut penalty, vizitati Dolce Sport si lamuriti-va singuri.

dvd1
dvd1  •  22 Aprilie 2016, 04:25

prost esti tu blatist nehalit ***. Afara cu tine si cu toti de la Steaua. Steaua e de departe cea mai blatista echipa de pe pamint. Si drogata pe deasupra. Huo Steaua. Blatul cu Viitorul e deja aranjat nu e asa blatist infam ce esti? Nu zici nimic nehalitule ***. Si cu Pandurii la fel Huo blatistule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  21 Aprilie 2016, 23:47

BA ADEVARUL ESTE CA AI FATA DE PROST , NU ESTI IN STARE SA-TI ASUMI ESECUL TOTAL SI CA ATAT POTI CA ANTRENOR ESTI UN LIMITAT. NU MAI VORBIM DE GOLUL DOI AL VOSTRU UNDE TOT "ARBITRII AIA CARE V-AU FURAT" AU INCHIS OCHII LA UN FAULT LA CORBU VAZUT DIN SPATIU ...... FRUSTRAREA E MARE CAND DINAMO TRANSFERA JUCATORII FARA NUME SI SE CALIFICA SI VOI LUATI TOTI EXPIRATII PE BANI MULTI SI RREZULTATE 0..... ESTI PENIBIL gHENCANF...................

Vezi toate comentariile (20)
Comentează