FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - VIITORUL 2-3

Rivaldinho, după primul gol pentru Viitorul: „Vrem în play-off! La Dinamo mai e doar Nistor, dar cu el nu vorbesc”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2019 22:01

Rivaldinho a marcat astăzi primul gol pentru Viitorul în victoria din „sferturile” Cupei României cu Hermannstadt, scor 3-2.

„A fost dificil până acum că echipa n-a marcat, dar azi am făcut-o de 3 ori. Săptămâna asta am avut probleme la aductori, însă n-am nimic grav. Voi fi bine pentru următorul meci, cu Botoșani, unde avem nevoie de victorie. Vom lupta până la sfârșit pentru a ne califica în play-off”, a declarat Rivaldinho la TV Look Sport.

Atacantul spune că nu mai ține legătura cu nimeni de la Dinamo și anunță că Rivaldo ar putea veni în România luna viitoare.

„De la Dinamo nu mai vorbesc cu nimeni, au plecat toți de acolo. Ultimul rămas era Salomao, care a plecat. Am mai jucat și cu Nistor, dar cu el nu prea vorbeam. Tata ar putea veni în România în luna martie, așa mi-a spus”, a adăugat Rivaldinho.

Vezi și:

VIDEO+FOTO Penalty contestat în „sferturile” Cupei dintre Hermannstadt - Viitorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  27 Februarie 2019, 10:24

"jurnalistule" e acelasi lucru daca spune:cu el nu prea vorbeam sau :cu el nu vorbesc ,ai auzit de ortoepie ? nu, cred ca tu esti ziarist ,dupa involutie .

166519390404871
Cristian Gherasim  •  26 Februarie 2019, 22:25

Daca mai primiti penalty inventat cum ați primit astăzi aveți șanse.Aveti un FESNIC sau ceva asemănător vă atingeți obiectivul.In meciul cu Dinamo oricine se apropia de Hagi jr.primea galben.Hagi daca l atinge cineva se rostogolește și țipă de se aude și n Africa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează