FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS OTOPENI - RAPID 0-5

Romeo Bunică după 0-5 cu Rapid: "Speram ca diferenţa de valoare să nu se reflecte pe tabelă" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 27 octombrie 2011 22:21

Tehnicianul echipei CS Otopeni, Romeo Bunică, a declarat după înfrângerea, cu scorul de 0-5, din meciul cu Rapid, că toţi jucătorii săi au fost timoraţi la acest joc şi că spera ca diferenţa mare de valoare dintre cele două formaţii să nu se reflecte pe tabela de marcaj.

"Din păcate toţi jucătorii mei au fost timoraţi astăzi. Adversara ne-a pus destul de multe probleme, n-am avut o posesie care să permită crearea unor ocazii. Victoria Rapidului e pe deplin meritată. Scorul este foarte drastic, e adevărat, diferenţa de valoare e mare între cele două echipe, dar speram ca acest lucru să nu se reflecte pe tabela de marcaj.

Eu sunt de zece zile antrenor la Otopeni, am avut înaintea acestui joc probleme de lot, poate dacă îi aveam pe toţi valizi nu era aşa de mare scorul. Nu putem pune diferenţa din teren pe seama problemelor financiare ale clubului nostru", a spus Romeo Bunică.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sorinel75
sorinel75  •  27 Octombrie 2011, 22:28

vedeti golurile aici ca gsp-ul nu are ochi pt rapid ! oile stiu de ce ! ://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-intern/video-la-dolce-sport-cupa-rom-niei-cs-otopeni-rapid-0-5-vezi-toate-golurile-pe-www-dolcesport-ro-7271/

Vezi toate comentariile (1)
Comentează