FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT

Ruben Albes a ajuns de râsul echipei după meciul cu Chindia din Cupă! Ce s-a întâmplat în timpul loviturilor de departajare

Ruben Albes
Ruben Albes

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 17:39 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 17:58

FC Hermansstadt a fost eliminată din Cupa României după înfrângerea la loviturile de departajare din meciul cu Chindia Târgoviște (3-5) și a înregistrat a șaptea partidă consecutivă fără victorie.

Zilele lui Ruben Albes sunt numărate după a șaptea partidă consecutivă fără victorie înregistrată de sibieni, iar gestul din timpul executării loviturilor de departajare se pare că l-a făcut să se îndepărteze de jucători. Acesta a mers la toaletă în timp ce elevii săi încercau să obțină o calificare în optimile Cupei României, iar momentul nu a trecut neobservat.

„Anamaria Prodan s-a îndepărtat de echipă”

Surse din apropierea echipei susțin că: „Anamaria Prodan, cea care l-a adus de la copii și juniori, și-a dat seama că antrenorul nu are valoare nici de Liga 3 și-a bătut joc de echipă, iar acum vrea să îl schimbe. Vrea să îl aducă pe Florin Bratu. Lucrurile s-au deteriorat și mai mult după acest meci de Cupă. Albes a pierdut demult vestiarul, dar acum, după faza în care a plecat la toaletă în timpul penalty-urilor, jucătorii au început să râdă de el. 

E clar că e un antrenor slab din moment ce nu e în stare să se uite nici la penalty-uri și să fie alături de echipă în aceste momente. Și așa, de mai mult de o lună, Anamaria Prodan s-a îndepărtat de echipă pe fondul unei relații tot mai tensionate cu investitorul Claudiu Rotar”.

„Nu, nu am văzut penalty-urile, am fost la toaletă. Eu sunt mereu neliniștit”
Ruben Ales, la TV Telekom Sport

VIDEO Anamaria Prodan: „Toți bărbații din jurul meu sunt frumoși”

Citește și:

Simona Halep, poziție categorică despre Gică Hagi: „Să fac ca el? Nu pot!”

Cosmin Contra, siderat de Dinamo: „Nu am mai trăit așa ceva și nu doresc nimănui. M-a îmbătrânit!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mattteo
mattteo  •  28 Noiembrie 2020, 23:00

De ce puneti ghilimele dar nici nu se stie cine a facut acea spalatura mai ceva decat cu clor a Aneimaria Prodan?? Cum sa zici ca "si-a dat seama ca nu e nici de Liga a 3- si si-a batut joc de echipa" cand ea a girat lentru el, ea l-a adus si ne spunea noua dupa 2 meciuri norocoase castigate "Ati vazut? Ziceati ca nu ma pricep eu la anttenori, o sa va arag cine e Ruben Alves".......pai cone va plateste sa ii faceti reclama *** in fotbal??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rise
rise  •  28 Noiembrie 2020, 18:57

Antrenor slab? Cat timp a avut material echipa a jucat bine. Dupa ce te desparti de vreo 10 jucatori s pierzi cuplul Debeljuh+Yazalde pe 250k spui ca e antrenor de Liga a 3-a. Asta dupa ce in urma cu 2 luni spuneai ca e top. Din 15 jucatori adusi de manelista nu gasesti unul de care sa spui ca a dat randament. De Fortes rad pana si comentatorii la meciuri. Si numai transferuri pe pile. Luca Florica...nu a jucat nici macar 30 de minute de cand a venit. Dar na, e fiul acelui Florica, care, a fost la un pas sa cumpere Dinamo. Doamne ajuta sa isi retraga "sprijinul financiar"(inexistent din moment ce inainte sa vina ea in club am avut buget 3.5 mil iar acum avem 3) si sa se care la ea acasa. Cu capra asta castigam prin erori de arbitraj si manevre de 2 lei. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează