FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASA, 8 IULIE, 21:00, PROTV, GSP.RO

Ruina de la malul mării » Reprezentanții FRF au refuzat omologarea stadionului din Constanța pentru Supercupa României

Foto: Telegraf Constanța
Foto: Telegraf Constanța

Articol de , - Publicat vineri, 03 iulie 2015 00:00

Ieri, reprezentanții FRF care au inspectat stadionul Farul au refuzat omologarea acestuia pentru Supercupa României.

O nouă inspecţie la stadionul Farul din Constanţa nu a adus nimic nou! Arena nu a primit omologarea pentru organizarea Supercupei României de miercuri, 8 iulie, dintre Steaua şi ASA Tg. Mureş.

Pereţii de la stadion erau plini de igrasie, porţile de acces ale spectatorilor nu funcţionau, camerele de luat vederi pentru supravegherea celor prezenţi pe stadion nu erau încă montate, iar pînă aseară nu se făcuse nici o probă la instalaţia de nocturnă!

"Nu ştiu de ce cei de la Federaţie erau aşa miraţi cînd au venit la stadion, pentru că ştiau foarte bine care este situaţia de la Constanţa. Am avut o discuţie şi cu preşedintele Burleanu în care i-am explicat ce probleme avem. I-am spus clar că vom încerca să le remediem pînă la startul partidei de miercuri", a declarat ieri preşedintele Farului, Auraş Braşoveanu.

"Nu avem forţă de muncă!"

Chiar dacă au primit 3.000 de scaune gratis, de pe fostul stadion "Lia Manoliu", oficialii de la malul mării le-au transmis celor de la FRF un răspuns șocant: "Nu avem forţă de muncă, n-are cină să vină să monteze scaunele pe stadion!".

În acest moment mai trebuie montate aproximativ 1.500 de scaune, care deja au ajuns la Constanţa. Tot la capitolul restanţe se află şi modernizarea vestiarelor, dar şi igienizarea arborilor din jurul stadionului. "Parcă sîntem în junglă, să dispară toate buruienile astea de aici cît mai repede!", le-a reproşat Chivorchian.

Autosuspendat, dar la treabă!

Chiar dacă s-a autosuspendat din funcţia de secretar general al FRF pentru că a devenit inculpat în "Dosarul Poli Timişoara", Gheorghe Chivorchian a fost cel care s-a ocupat de omologarea stadionului, fiind prezent la Constanţa ca manager de proiect!

Şefii Federaţiei vor reveni luni la Constanţa pentru un nou control şi pentru omologarea arenei pentru partida care va da startul noului sezon competiţional. "Sînt şanse mici ca luni să nu primim omologarea, mai ales că deja au fost puse în vînzare biletele pentru acest meci", spun oficialii constănţeni.

15 leieste prețul celui mai ieftin bilet la Supercupa României pentru peluză, 30 la tribuna a II-a și 40 de lei la tribuna I

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  03 Iulie 2015, 12:58
Postat de mal. pe 03 Iulie 2015, 09:18

Adevărata stare a fotbalului românesc.

PE DRAGAO....CONSTANTA E IN PRIMELE 4 ORASE CA VENIT SI CA LCUITORI SI... SE CULTIVA..MAZARE PE STADION... LE A DAT CURVARASEALA SI S O FTA PE..MAMAIA...NISTE COCALARI DA I IN PIELEA NOASTRA..NUMAI CAND IMI ADUC AMINTE DE NICUSOR CONSTANTINESCU SI MAZARE MA APUCA...***..NU LE PLACE FOTBALUL ...LA GARA..IL AU PE HAGI SI EI IN LOC SA SE FOLOSEASCA DE EL TOTI IL INJURA CA NU S A BAGAT IN JMENURI CU MAZAREA SI CONSTANTINEASCA LOR...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mama.is.here
mama.is.here  •  03 Iulie 2015, 10:35

pacat de orasul asta, de ani de zile nu s-a mai facut nimic pt stadion, iar mazare nu a vrut sa auda de fotbal, el vroia doar samba si care alegorice. pe vremuri juca chiar echipa nationala acolo.

mariuss72
mariuss72  •  03 Iulie 2015, 09:29

Pai asa se intimpla cind alegi ani la rind un papitoi cocainoman ca si primar. Stadionul arata jalnic, e o ruina in adevaratul sens al cuvintului...chiar si vestitul Cazino a ajuns un circ al foamei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează