FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSM RM. VÎLCEA - FC U CRAIOVA 1-2

Salvaţi de Săceanu » Craiova lui Mititelu s-a calificat în "şaisprezecimile" Cupei României

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 17:16

Prima victorie a celor de la FC U Craiova a avut loc marţi, cînd echipa municipalităţii, CS U Craiova, a pierdut cu Chindia şi a fost eliminată din Cupă, scor 1-3! A doua, la fel de dulce, a avut loc ieri, la Vîlcea.

Deşi Claudiu Niculescu a declarat în repetate rînduri că echipa lui Mititelu este singura din Craiova pe care o recunoaşte, actualul tehnician al vîlcenilor nu a lăsat respectul să se vadă şi pe teren, disputa fiind una dură şi echilibrată. Mai mult, tînărul antrenor a fost eliminat în repriza secundă, pentru proteste, cu cîteva minute înainte ca Lircă să egaleze pentru echipa sa. Antrenorul juveţilor, Nicolo Napoli, a fost speriat de gîndul că ar putea rata calificarea şi l-a aruncat în luptă pe Stoianof. Dar salvarea a venit de la Săceanu, care a profitat de o eroare în defensiva celor de la CSM şi a împins mingea în plasă din trei metri, la una dintre ultimele faze ale meciului.

Universitatea s-a calificat chinuit, însă acest lucru nu i-a bucurat prea mult pe fanii veniţi de la Craiova, aceştia înjurîndu-i tot meciul atît pe Mititelu, cît şi pe Olguţa Vasilescu!

CSM Rm. Vîlcea (II) - FC U Craiova (II) 1-2
Au marcat: Lircă (73) / Mîrzeanu (58), Săceanu (87)
CSM Rm. Vîlcea: A. Popescu - Samson, C. Pîrvulescu, Ed. Stoica, Briceag - O. Popescu, Al. Neagu, V. Cataramă, B. Geantă - D. Iancu, Negruţ. Antrenor: Claudiu Niculescu. Au mai jucat: Ad. Popa II, Lircă
FC U Craiova: Hotoboc - Mitici, Acka, M. Ciucă, Cruceru - Săceanu, Mîrzeanu, V. Gheorghe, Frăsineanu - Cl. Bălan, Baird. Antrenor: Nicolo Napoli. Au mai jucat: Buşu, Stoianof, Cosici

"Am fost înjurat de fanii Craiovei, dar nu mă deranjează. Înseamnă că n-am trecut ca gîsca prin apă pe acolo"
Claudiu Niculescu, antrenor CSM Rm. Vîlcea

"Fac o echipă bună, în ciuda embargoului impus de Olguţa Vasilescu şi se va vedea asta etapa viitoare, la meciul direct!"
Adrian Mititelu, patron FC U Craiova

"Mi se pare ciudat să antrenez Universitatea şi să nu joc la Craiova. Bine măcar că ne putem antrena în Bănie"
Nicolo Napoli, antrenor FC U Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
augustus.
augustus.  •  13 Septembrie 2013, 00:14
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Septembrie 2013, 09:57

Nu mai este mult pana sambata ...o sa vedem cu totii ...

Noi o sa vedem de la fata locului, tu probabil o sa stai ascuns sub pat. La meci n-o sa indrazniti sa veniti. V-a fost frica sa jucati la Craiova, cum o sa veniti la Severin. P.S.: Ma refer la cele maxim cinci clone care sustin clona.

augustus.
augustus.  •  13 Septembrie 2013, 00:08

Baietii de la G.S.P., incercati sa va reveniti, echipa se numeste UNIVERSITATEA CRAIOVA. STIINTA e numai una. In prvinta suporterilor, spuneti neadevaruri, priviti la imaginile filmate de ziarul concurent, vizionati materialul video filmat la intrarea in echipei noastre in Craiova si dupa aceea mai incercati sa comentati. Suntetu platiti de altii, e ordin de la partid sau faptul ca inca nu v-ati inteles cu Mititelu pentru drepturile de transmisie TV va face sa aveti astfel de comentarii ?

augustus.
augustus.  •  13 Septembrie 2013, 00:00
Postat de mircea33 pe 12 Septembrie 2013, 09:11

FAC APEL LA SUPORTERII STIINTEI DIN TOATA ROMANIA, SA VINA CATA FRUNZA SI IARBA SAMBATA LA SEVERIN SA BATEM CLONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vom fi cata frunza si iarba. Eu vin din Ardeal, numai prietenii si cunostiintele mele suntem cateva masini. Sambata desfiintam clona si pe clonati.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează